ss

ČETRTA POT na SLOVENSKEM KADROVSKEM KONGRESU 

Predavanje: Gradnja digitalne izkušnje zaposlenih v sodobnih delovnih okoljih

V mesecu aprilu 2023 je potekal #loveHR Summit oz. Slovenski kadrovski kongres - osrednji slovenski dogodek za vse HR strokovnjake in s kadrovskimi procesi povezanimi dejavnostmi.

Kot vrhunski strokovnjaki na področju razvoja vsebinskih in tehnoloških rešitev za upravljanje človeškega kapitala in z zaposlenimi povezanih procesov upravljanja delovnega časa in obračuna plač, se zelo zavedamo pomembnosti tovrstnih dogodkov. Zato nas zelo veseli, da imamo v Sloveniji podjetje Planet GV in ekipo HR&M, ki vsako leto znova pripelje v Slovenijo zanimive domače in tuje predavatelje, predstavi trende in primere dobrih HR zgodb, predvsem pa združi strokovnjake in ljubitelje kadrovskega managementa.

Vsebinski fokus letošnjega kongresa so novi pristopi v razvoju veščin in upravljanja s talenti, kako zasnovati sodobno in digitalno delovno mesto, ki bo pritegnilo talente in zadovoljilo obstoječe zaposlene ter kako loviti ravnovesje med generacijami, ki delo in pripadnost dojemajo drugače.

Ker imamo ogromno vsebinskega znanja pri digitalizaciji HR procesov in vzpostavitvi delovnega okolja, v katerega so vključeni vsi zaposleni, smo na letošnjem kongresu o tem tudi predavali. Spregovorili smo o digitalni uporabniški izkušnji vseh zaposlenih in njenih pozitivnih učinkih na poslovanje podjetij oz. organizacij. 

Foto utrinki z udeležbe na SKK 2023

Želim ponudbo ali predstavitev

Stopite v stik z nami in odkrijte, kako naše rešitve učinkovito digitalizirajo poslovne procese, povezane z zaposlenimi in delovnimi mesti.

Dodatne informacije

Prodajni svetovalci smo vam na voljo vsak delovni dan na: