O nas

Vrhunski strokovnjaki za razvoj poslovnih rešitev in strojne opreme za digitalizacijo delovnih mest.

Naši certifikati dokazujejo naše predano delo pri zagotavljanju kakovosti in varnosti naših produktov, kar je ključnega pomena v času zaščite osebnih podatkov in kibernetske varnosti. Poleg tega nam omogočajo sodelovanje s priznanimi ponudniki informacijske tehnologije in proizvajalci strojne opreme, kar povečuje naše znanje in izkušnje.

ISO certifikati

ISO certifikati nas zavezujejo k odličnosti, zanesljivosti in trajnostnemu razvoju. Pozitivno vplivajo na ugled podjetja in izboljšajo učinkovitost, sodelovanje in angažiranost zaposlenih.

ISO 9001

Upravljanje kakovosti | Zagotavlja našo zavezanost, da razvijamo in proizvajamo kakovostne produkte ter izvajamo kakovostne storitve.

ISO 27001

Upravljanje informacijske varnosti | Zagotavlja našo zavezanost, da aktivno upravljamo varnost informacijskih sistemov in ključnih poslovnih informacij.

ISO 27018

Kodeks zaščite osebnih podatkov v oblaku | Zagotavlja našo zavezanost, da izvajamo nadzor za zaščito osebno občutljivih podatkov (PII) v javnih oblakih.

Certifikat bonitetne odličnosti

Platinasta odličnost

Zagotavlja našo zavezanost k izjemno zanesljivi plačilni disciplini in varnemu sistemu finančnega poslovanja s strani Dun & Bradstreet International. 

Kristalna plaketa zlate odličnosti

Zagotavlja našo zavezanost k izjemno zanesljivi plačilni disciplini in varnemu sistemu finančnega poslovanja s strani CompanyWall.

Certifikat varstva osebnih podatkov

Pooblaščenec za varstvo osebnih podatkov

Zagotavlja našo zavezanost k odgovornemu ravnanju z osebnimi podatki v skladu z Uredbo (EU) 2016/679 in Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-2). Osebne podatke uporabljamo izključno za navedene namene obdelave. 

Varnostni certifikat

Zagotavlja, da ima naš sistem kontrole dostopa KADRIS 4 najvišjo stopnjo varnosti v mednarodnem merilu, kar je še posebej pomembno zaradi varovanja osebnih podatkov in kibernetske varnosti. 

SIST EN 60839-11-1:2013

Security grade 3

Security grade 4

. 

SAP certifikat

Zagotavlja, da je naš informacijski sistem za upravljanje delovnega časa KADRIS 4 tehnično skladen in zanesljivo integriran s sistemom SAP ERP Human Capital Management.

SAP ERP integration certification

SQ certifikati

SQ certifikat za programsko opremo

Zagotavlja, da je programska oprema platforme KADRIS 4 slovenskega izvora.

SQ certifikat za strojno opremo registracije delovnega časa

Zagotavlja, da so registracijski terminali TA-500 za evidentiranje delovnega časa slovenskega izvora.

SIQ certifikati

SIQ certifikat strojne opreme registracije delovnega časa

Zagotavlja, da so strojna oprema oz. registracijski terminali TA-500 za evidentiranje delovnega časa atestirani na Slovenskem institutu za kakovost in meroslovje v Ljubljani. 

SIQ certifikati strojne opreme kontrole dostopa

Zagotavljajo, da so strojna oprema oz. čitalniki CMX3 kontrole dostopa atestirani na Slovenskem institutu za kakovost in meroslovje v Ljubljani.

SIQ certifikati strojne opreme kontrole dostopa

Zagotavljajo, da so strojna oprema oz. krmilne enote VT-500 kontrole dostopa atestirani na Slovenskem institutu za kakovost in meroslovje v Ljubljani.

Želim ponudbo ali predstavitev

Stopite v stik z nami in odkrijte, kako naše rešitve lahko učinkovito digitalizirajo poslovne procese, povezane z zaposlenimi in delovnimi mesti. 

Dodatne informacije

Prodajni svetovalci smo vam na voljo vsak delovni dan na: