O nas

Vrhunski strokovnjaki za razvoj poslovnih rešitev in strojne opreme za digitalizacijo delovnih mest.

Smo vodilno slovensko IT podjetje z inovativnimi rešitvami za učinkovito upravljanje poslovnih procesov. Nudimo širok nabor programskih rešitev in strojne opreme, ki digitalizirajo upravljanje človeškega kapitala, planiranje in evidentiranje delovnega časa, tehnično varovanje prostorov in obračun plač, vse v skladu z delovnopravno zakonodajo.

30+
Let izkušenj
110+
Zaposlenih
100%
Lastnega razvoja programske opreme
100%
Lastnega razvoja in proizvodnje strojne opreme
950+
Naročnikov oz. implementacij
10+
Certifikatov in partnerstev

Kot vodilno podjetje v svojem segmentu ponujamo edinstveno rešitev – enotno platformo s tesno integriranim kadrovskim, registracijskim in plačilnim informacijskim sistemom. Naš registracijski sistem omogoča digitalno upravljanje delovnega časa ter vključuje napredne funkcije tehničnega varovanja prostorov oz. sisteme kontrole dostopa.

Sodelovanje z dvema v svetovnem merilu vodilnima programskima hišama Oracle in Microsoft nam omogoča, da lahko svojim naročnikom ponudimo možnost izbire digitalizacije delovnih mest z rešitvijo KADRIS 4 (tehnološko okolje KADRIS 4 z licencami dobaviteljev, npr. Oracle ipd.) ali SPIN D365 (tehnološko okolje MS Dynamics 365 Business Central).

Z lastnim razvojem, nenehnim izpopolnjevanjem izdelkov in pozitivno uporabniško izkušnjo naročnikov, lahko odgovorimo na poslovne izzive ter razvijemo potrebam trga prilagojene rešitve. Naše celovite poslovne rešitve uporablja že več kot 950 organizacij različnih velikosti v zasebnem in javnem sektorju. Naša konkurenčna prednost je obvladovanje kompleksnih okoliščin s pomočjo informacijske tehnologije, ki jo znamo prilagoditi tudi razmeram v malih in srednje velikih podjetjih.

Naša napredna strojna oprema in programska oprema sta certificirani po najvišjih varnostnih in kakovostnih standardih ter združljivi z obstoječimi sistemi. Naše sodelovanje vključuje tudi vso podporo po nakupu, vključno s servisom strojne opreme, implementacijo novih rešitev, nadgradnjo in dopolnitvami posameznih modulov, strokovnim izobraževanjem in odzivnim podpornim centrom za prijavo napak ali vprašanj.

Ekipa ČETRTE POTI združuje več kot 110 zanesljivih, učinkovitih in strokovno usposobljenih posameznikov. Skupaj ustvarjamo okolje in kulturo dela, ki temelji na skupnih vrednotah, kot so znanje, kakovost dela, sodelovanje med oddelki in zavezanost k izpolnjevanju dogovorov.

Vizija

Utrditi položaj vodilnega podjetja v regiji na področju informacijskih sistemov za upravljanje kadrov, planiranje in upravljanje delovnega časa, obračun plač ter kontrolo dostopa.

Poslanstvo

Naše poslanstvo je, da z inovativnimi rešitvami in digitalizacijo poslovnih procesov olajšamo delo organizacij v različnih sektorjih in panogah. Glavni cilj je izboljšati upravljanje kadrovskih virov, povečati učinkovitost ter dvigniti zadovoljstvo zaposlenih.

Podjetje

Osnovni podatki

Podjetje ČETRTA POT, d.o.o. Kranj je 100-odstotni lastnik podjetja SPIN d.o.o.
Naslov

Planina 3, 4000 Kranj, Slovenija

Telefon
Telefaks
ID številka za DDV

SI70696748

Matična številka

5337976

Šifra dejavnosti

62.010 – Računalniško programiranje

Transakcijski račun

SI56 0700 0000 0047 135, GB d.d., Kranj 

SI56 3300 0000 1657 430, Addiko Bank d.d. 

Ustanovni kapital

15.857,00 EUR

Ustanovitev

27. 3. 1990

Zastopniki

Urban Rozina - direktor 

Samo Vehovec – družbenik

Tomaž Frelih – družbenik

Boris Šolar – prokurist

Naslov

Cesta na Okroglo 7, 4202 Naklo, Slovenija  

Telefon
Telefaks
ID številka za DDV

SI71440356

Matična številka

5325455

Šifra dejavnosti

62.020 – Svetovanje o računalniških napravah in programih

Transakcijski račun

SI56 0700 0000 3532 927
GB d.d., Kranj

Ustanovni kapital

50.344,68 EU

Ustanovitev

15. 2. 1990

Zastopniki

Urban Rozina - direktor 

Boris Šolar - prokurist

Želim ponudbo ali predstavitev

Stopite v stik z nami in odkrijte, kako naše rešitve lahko učinkovito digitalizirajo poslovne procese, povezane z zaposlenimi in delovnimi mesti. 

Dodatne informacije

Prodajni svetovalci smo vam na voljo vsak delovni dan na: