O nas

Vrhunski strokovnjaki za razvoj poslovnih rešitev in strojne opreme za digitalizacijo delovnih mest.

Kakovost in varnost sta temelj našega uspeha že več kot 30 let. Naša strokovna in tehnološko napredna ekipa skrbi za ključne postopke razvoja, implementacije, vzdrževanja in podpore programske in strojne opreme. Na področjih, ki ji ne pokrivamo, se v obliki partnerstev povezujemo z vodilnimi ponudniki informacijske tehnologije in preizkušenimi slovenskimi proizvajalci strojne opreme. 

Partnerji

Oracle

Oracle je vodilno računalniško tehnološko podjetje z rešitvami za vse poslovne segmente in uveljavljeno ponudbo računalništva v oblaku. Njihov najpomembnejši produkt je sistem za upravljanje relacijskih podatkovnih baz, ki je neodvisen od platforme, prilagodljiv, stabilen, zmogljiv in zagotavlja varnost podatkov. S podjetjem sodelujemo že od ustanovitve, od leta 2012 pa vzdržujemo partnersko raven Oracle Partner Network (OPN).

Partnerji

NXP Semiconductors N.V. 

NXP Semiconductors je vodilni proizvajalec polprevodniških čipov, ki se osredotoča na kontaktno in brezkontaktno kartično tehnologijo. Njihovi izdelki se uporabljajo predvsem za plačilne kartice v prometu, varno identifikacijo, RFID in NFC nalepke ter biometrične potne liste. Z družino produktov MIFARE® pokrivajo do 80 % svetovnega tržnega deleža. Z NXP Semiconductors sodelujemo že od leta 1995 in smo njihovi razvojni partnerji. Razvijamo po naročilu, certificiramo in proizvajamo razvojne komplete za čipe NFC, ki jih NXP trži globalno. Med drugim smo razvili orodje za preverjanje originalnosti čipov NXP Originality Checker, demonstracijske naprave in sistem za preverjanje avtentičnosti produktov v oblaku z nalepkami NFC NTAG Secure Services.

Partnerji

IBM

IBM je vodilna korporacija za informacijske tehnologije, ki se osredotoča na inovacije in prinašanje koristi strankam. So vodilni pri razvoju najnaprednejših informacijskih tehnologij, vključno z računalniškimi sistemi, programsko opremo, omrežnimi sistemi, napravami za hranjenje podatkov in mikroelektroniko. Od leta 2022 smo pooblaščen poslovni partner za prodajo IBM-ove strojne opreme našim strankam.

Partnerji

SAP

SAP je vodilno podjetje na področju programske opreme za upravljanje poslovnih procesov. Njihov najnovejši ERP sistem, SAP S/4HANA, s pomočjo umetne inteligence in strojnega učenja obdeluje velike količine podatkov. Od leta 2022 imamo urejeno certificirano integracijo z njihovim SAP ERP Human Capital Management sistemom.

Partnerji

Lowtware (NiceLabel)

Loftware je vodilni svetovni ponudnik rešitev za označevanje, ki pomagajo različnim industrijam izboljšati natančnost, sledljivost, skladnost, hitrost in učinkovitost označevanja. Od leta 2019 smo pooblaščeni partner za prodajo programske opreme Loftware za označevanje dobavne verige.

 

Partnerji

Casio

Casio je vodilno podjetje za razvoj in izdelavo mobilnih industrijskih terminalov, ki se uporabljajo v logistiki, trgovini, dostavi in plačevanju. Njihovi izdelki so vrhunske kakovosti, robustni, ergonomični in imajo dolgo baterijsko življenjsko dobo. S podjetjem Casio uspešno sodelujemo že od leta 1999.

Partnerji

AET Europe B.V.

A.E.T. Europe B.V. je eden največjih ponudnikov PKI (Public Key Infrastructure) za logično kontrolo dostopa (vstop v računalniško omrežje, digitalni certifikat in podpis). Z njimi sodelujemo od leta 2010.

Partnerji

Univerza v Mariboru

Univerza v Mariboru se osredotoča na raziskovalno odličnost ter ustvarja spodbudno okolje za doseganje vrhunskih raziskovalnih in umetniških dosežkov. Sodelujejo z vodilnimi mednarodnimi raziskovalnimi organizacijami za sodelovanje v znanstvenoraziskovalnih in umetniških projektih. Z Univerzo v Mariboru sodelujemo že vrsto let, od leta 2022 pa smo tudi uradni partner na področju raziskovalne dejavnosti.

Partnerji

HansaWorld

HansaWorld je mednarodno priznan razvijalec programske opreme za ERP in CRM, ki avtomatizira poslovne procese za podjetja po vsem svetu. Od leta 2021 smo uradni partner za prodajo njihove programske opreme za ERP in CRM.

Želim ponudbo ali predstavitev

Stopite v stik z nami in odkrijte, kako naše rešitve lahko učinkovito digitalizirajo poslovne procese, povezane z zaposlenimi in delovnimi mesti. 

Dodatne informacije

Prodajni svetovalci smo vam na voljo vsak delovni dan na: