Zaposlitev

Najdite svojo pot za razvoj kariere v podjetju ČETRTA POT. Ponosni finalisti Zlate niti 2023!

Naši sodelavci so ključ za uspešno delovanje našega podjetja. Z njihovim znanjem in predanostjo delu zagotavljamo konkurenčno prednost, da lahko izpopolnjujemo uporabniško izkušnjo naših strank. Navdihuje nas nenehni razvoj, ki ga opažamo tako v naši panogi kot tudi širše. Interna usposabljanja, mentorstva, možnosti za napredovanja ter delo z najnovejšimi tehnologijam so sestavni del našega poslanstva - zagotoviti najvišjo raven zadovoljstva za naše stranke.

Uvrstitev med finaliste Zlate niti 2023 je za nas velika čast in hkrati motivacija, da nadaljujemo s svojim delom in izpolnjujemo visoke standarde, ki smo si jih zastavili.

Pridružite se nam

Pri nas vedno pozdravljamo sposobne posameznike, ki jih zanima uporabniška izkušnja strank podprta z najsodobnejšo tehnologijo in so pripravljeni s svojim znanjem pomagati pri reševanju poslovnih izzivov naših strank. V našem podjetju vas čaka urejeno in dinamično delovno okolje, kjer boste imeli priložnost prispevati k razvoju podjetja ter hkrati osebno in strokovno rasti.

Odprta delovna mesta (0)
Trenutno ni odprtih delovnih mest

Vendar, če menite, da imate ustrezne kvalifikacije in izkušnje, ki bi vas naredile primernega kandidata za nas, vas vabimo, da nam pošljete svoj življenjepis (CV). Vašo prijavo bomo skrbno preučili in vas kontaktirali, če se pojavi primerna priložnost v prihodnosti.

Zakaj izbrati ČETRTO POT za razvoj vaše kariere?

      Smo finalisti Zlate niti 2023 in se uvrščamo med najboljše zaposlovalce. Zagotavljamo razvoj talentov, osebno rast in napredovanja.

      Skrbimo za vašo pokojnino. Po enem letu zaposlitve plačujemo maksimalno premijo za »Kolektivno dodatno pokojninsko zavarovanje«.

      Cenimo in nagrajujemo vaše trdo delo. Nudimo redne zaposlitve, izplačila maksimalnih regresov in nagrad za poslovno uspešnost v višini plače posameznika. 

      Vedno si prizadevamo biti korak pred konkurenco. Uporabljamo napredne tehnologije in se fokusiramo v stalni razvoj.

      Omogočamo fleksibilen delovni čas in možnost dela od doma. 

     Ponujamo dinamično in urejeno delovno okolje, ki spodbuja kreativnost in produktivnost.

Sestavljeni smo iz ambiciozne in odgovorne ekipe sodelavcev, ki si prizadeva doseči skupne cilje.

Aktivno spodbujamo zdrav življenjski slog ter zagotavljamo našim zaposlenim skrbno podporo na tem področju.

      Zavedamo se pomembnosti ravnovesja med delom in prostim časom, zato vam omogočamo dovolj časa za družino, prijatelje in hobije.

Pišite nam

Kadrovski svetovalci smo vam na voljo vsak delovni dan na: