Zaposlitev

Najdite svojo pot za razvoj kariere v podjetju ČETRTA POT.

Naši sodelavci so ključni za naš uspeh v podjetju. Zagotavljajo nam konkurenčno prednost, saj se vsak dan trudimo izpolniti pričakovanja uporabnikov naših programskih rešitev in strojne opreme. Pri tem nas navdihuje nenehen razvoj, ki se dogaja v naši panogi in širše. Kot vodilni v tem segmentu se zavedamo, da je zadovoljstvo in uporabniška izkušnja naših strank ključna, zato se trudimo biti vsak dan še boljši. Interna usposabljanja, mentorstva, možnost napredovanj in predanost najnaprednejšim tehnologijam je del našega poslanstva, da zagotovimo najvišjo raven zadovoljstva za naše uporabnike.

Zakaj je ČETRTA POT prava POT za razvoj vaše kariere?

      Smo podjetje, ki si prizadeva biti vedno korak pred konkurenco z uporabo naprednih tehnologij in smo usmerjeni v stalni razvoj.

     Nudimo podporo pri razvoju vaših talentov, osebne rasti in napredovanju v karieri.

      Skrbimo za vašo pokojnino, saj po enem letu zaposlitve plačujemo maksimalno premijo za »Kolektivno dodatno pokojninsko zavarovanje«.

      Omogočamo fleksibilen delovni čas in možnost dela od doma, da lahko uskladite delo z drugimi obveznostmi.

     Ponujamo dinamično in urejeno delovno okolje, ki spodbuja kreativnost in produktivnost.

Sestavljeni smo iz ambiciozne in odgovorne ekipe sodelavcev, ki si prizadeva doseči skupne cilje.

      Zavedamo se pomena zdravja in dobrega počutja, zato vam nudimo skrbno podporo na tem področju.

      Nudimo redne zaposlitve, izplačila plač, regresov in nagrad za poslovno uspešnost, s čimer cenimo in nagrajujemo vaše trdo delo.

      Zavedamo se pomembnosti ravnovesja med delom in prostim časom, zato vam omogočamo dovolj časa za družino, prijatelje in hobije.

Pridružite se nam

Pri nas vedno pozdravljamo sposobne posameznike, ki jih zanima uporabniška izkušnja strank podprta z najsodobnejšo tehnologijo in so pripravljeni s svojim znanjem pomagati pri reševanju poslovnih izzivov naših strank. V našem podjetju vas čaka urejeno in dinamično delovno okolje, kjer boste imeli priložnost prispevati k razvoju podjetja ter hkrati osebno in strokovno rasti.

Odprta delovna mesta (0)
Trenutno ni odprtih delovnih mest

Vendar, če menite, da imate ustrezne kvalifikacije in izkušnje, ki bi vas naredile primernega kandidata za nas, vas vabimo, da nam pošljete svoj življenjepis (CV). Vašo prijavo bomo skrbno preučili in vas kontaktirali, če se pojavi primerna priložnost v prihodnosti.

Dodatne informacije

Kadrovski svetovalci smo vam na voljo vsak delovni dan na: