Po uspešni prvi regionalni konferenci, ki je bila konec lanskega leta v Poznanu na Poljskem, je UITP letošnjo konferenco, ki bo potekala od 26. do 28. septembra, organiziral v Beogradu.

Vodilna tema srečanja je "Tehnični, regulatorni in korporativni elementi uspešne modernizacije mestnega in regionalnega javnega prevoza". Poleg razprav v delovnih skupinah za modernizacijo tramvajskega in trolejbusnega prometa, pa bo posebna pozornost posvečena tudi modernizaciji nadzemnega elektro javnega prevoza.

Konferenca je namenjena vsem zainteresiranim managerjem javnega prevoza iz centralne in jugovzhodne Evrope ter Evrazije, in je enkratna priložnost za izmenjavo izkušenj in znanja na uglednem mednarodnem forumu.

Kot pomemben dejavnik na področju uvajanja elektronske vozovnice v javnem potniškem prometu v Sloveniji in širši regiji, se bomo konference udeležili tudi predstavniki našega podjetja.

Želim ponudbo ali predstavitev

Stopite v stik z nami in odkrijte, kako naše rešitve učinkovito digitalizirajo poslovne procese, povezane z zaposlenimi in delovnimi mesti.

Dodatne informacije

Prodajni svetovalci smo vam na voljo vsak delovni dan na: