Kot običajno je tudi naš letošnji oktober zaznamovala predvsem udeležba na srečanjih kadrovskih managerjev in uporabnikov Oracle tehnologij.

HRM konferenca je letos potekala 5. in 6. oktobra v Rogaški Slatini. Srečanja se je udeležilo več kot sto večinoma kadrovskih managerk iz srednjih in velikih slovenskih podjetij. Med zanimivejšimi temami predavanj sta bili tudi "Spodbujanje in razvoj inovativnosti kot nova funkcija HRM" Analise Gigante in "Metoda relativne uspešnosti vodij", ki jo je predstavil Brane Gruban.

Vsekakor poučno in koristno, zato priporočamo, da si HRM konferenco 2007 že danes zabeležite na svoj koledar strokovnih srečanj, ki se jih boste naslednje leto zanesljvio udeležili.

11. strokovno srečanje SIOUG 2006, ki je potekalo od 8. do 11.oktobra v Kongresnem centru Bernadrin, pa je letos privabilo več kot 500 udeležencev, ki jih zanimajo proizvodi in rešitve, povezani z Oracle tehnologijo. Na nekaj deset predstavitvah smo lahko spremljali zgodbe o uspehu, nove tehnologije in rešitve, upravljanje informacijskih sistemov, upravljanje in administracijo baz podatkov, poslovno obveščanje in podatkovna skladišča, poslovne rešitve Oracle partnerjev in Oracle aplikacije. Posebnost letošnjega srečanja pa je bila celovita predstavitev Oracle HRMS v organizaciji in izvedbi Oracle Software iz Ljubljane.

Obeh opisanih dogodkov smo se kot stalni pokrovitelji udeležili tudi predstavniki našega podjetja.

Želim ponudbo ali predstavitev

Stopite v stik z nami in odkrijte, kako naše rešitve učinkovito digitalizirajo poslovne procese, povezane z zaposlenimi in delovnimi mesti.

Dodatne informacije

Prodajni svetovalci smo vam na voljo vsak delovni dan na: