NXP Semiconductors (bivši Philips Semiconductors), vodilni na svetu v brezkontaktnih tehnologijah, je na največjem letnem dogodku za kartične tehnologije CARTES, ki je potekal od 4. do 6. novembra 2008 v Parizu, predstavil najnovejši kartični produkt MIFARE Plus. Ta predstavlja trenutno najbolj varno tehnologijo brezkontaktnih kartic.

Za prikaz delovanja prototipov nove kartice na Cartesu je NXP izbral naš terminal TA-400, ki je trenutno verjetno edini na svetu, ki že podpira MIFARE Plus. V našem podjetju smo razvili demonstracijsko aplikacijo, ki na enostaven način prikazuje kompatibilnost kartice z najbolj razširjeno kartico MIFARE Classic (cca 1 milijarda izdelanih), veliko hitrost transakcij in visoko varnost z AES kodiranjem in številnimi drugimi varnostnimi zaščitami.

MIFARE Plus je že v postopku pridobivanja uveljavljenega standarda varnosti za kontaktne kartice CC EAL4+ high, kar pomeni, da bo to za DESFIRE EV1 (ki jo pri nas prav tako podpiramo) druga kartica na svetu s tem zahtevnim varnostnim certifikatom.

NXP bo naše terminale TA-400 uporabil za demonstracijo MIFARE Plus po vsem svetu.
 

NXP s terminalom TA-400 na sejemu CARTES 2008 v Parizu

NXP s terminalom TA-400 na sejemu CARTES 2008 v Parizu

NXP s terminalom TA-400 na sejemu CARTES 2008 v Parizu

Želim ponudbo ali predstavitev

Stopite v stik z nami in odkrijte, kako naše rešitve učinkovito digitalizirajo poslovne procese, povezane z zaposlenimi in delovnimi mesti.

Dodatne informacije

Prodajni svetovalci smo vam na voljo vsak delovni dan na: