V sklopu naših letošnjih jesenskih dogodkov smo tokrat predstavili registrirni informacijski sistem RIS4i. V kongresnem centru Mons se je v petek, 7. novembra zbrala družba direktorjev in sodelavcev s kadrovskega in informacijskega področja iz proizvodnih in storitvenih podjetij, javne uprave, zdravstva ter vzgojno izobraževalnih zavodov.

Naše podjetje ter naše izkušnje s področja kadrovske informatike in identifikacije je predstavil Jure Habbe, direktor področja Trženje. Predstavil je tudi vsa področja delovanja sistema RIS4i - obvladovanje delovnega časa, skrb za varnost, naročanje in koriščenje prehrane ter obvladovanje delovnih nalogov.

Praktično delovanje sistema je predstavil Tom Frelih, vodja prodaje v našem podjetju. Na praktičnem primeru smo si ogledali postopek evidentiranja delovnega časa zaposlenega, vnašanje in obvladovanje vseh vrst odsotnosti, pripravo podatkov za obračun plač ter druge postopke, ki jih v sistemu RIS4i uporablja večina naših strank. 

Želim ponudbo ali predstavitev

Stopite v stik z nami in odkrijte, kako naše rešitve učinkovito digitalizirajo poslovne procese, povezane z zaposlenimi in delovnimi mesti.

Dodatne informacije

Prodajni svetovalci smo vam na voljo vsak delovni dan na: