Prejšnji petek, 29. maja smo v Ljubljani zadnjič v prvem letošnjem polletju izvedli predstavitev informacijske rešitve za kadrovske službe za širši krog poslušalcev. 

Na predstavitvi kadrovskega informacijskega sistema KADRIS smo tokrat gostili večinoma kadrovske delavce s področja zdravstva, ki se predvsem zaradi plačne reforme ter mnogih sprememb v zakonodaji vsak dan srečuje z velikimi izzivi.

Prikazali smo področja delovanja sistema KADRIS, ki pokriva mnogo več kot zgolj kadrovsko evidenco, saj omogoča celovit pregled nad vodenjem, izobraževanjem ter napredovanji zaposlenih. Na praktičnem prikazu delovanja informacijskega sistema so se udeleženci spoznali z nekaj podrobnostmi na posameznih področjih.

Če ste tudi sami pred odločitvijo za izboljšanje dela vaše kadrovske službe in ste zamudili tokratno predstavitev, nas lahko pokličete ali nam pišete in dogovorili se bomo za individualno predstavitev.

Želim ponudbo ali predstavitev

Stopite v stik z nami in odkrijte, kako naše rešitve učinkovito digitalizirajo poslovne procese, povezane z zaposlenimi in delovnimi mesti.

Dodatne informacije

Prodajni svetovalci smo vam na voljo vsak delovni dan na: