AET Flexible Security 

Nizozemsko podjetje A.E.T. Europe B.V. je eden največjih ponudnikov PKI (Public Key Infrastructure) za t.i. logično pristopno kontrolo (vstop v računalniško omrežje, digitalni certifikat in podpis).

Četrta pot je od marca 2010 uradni certificirani partner podjetja AET za SafeSign® PKI. To nam omogoča, da lahko z enotno kartico poleg kontrole dostopa do prostorov uvajamo tudi dodatno varovanje podatkov z logično pristopno kontrolo. Enotna kartica vsebuje kontaktni (logična pristopna kontrola) in brezkontaktni čip (fizična pristopna kontrola).

SafeSign Identity Client 

SafeSign® je ena najbolj fleksibilnih PKI rešitev na svetu in se povezuje na vse glavne komponente: ID mediji, čitalniki kartic, operacijski sistemi, domenski strežniki, certifikacijski overovitelji. Bistvo SafeSign® sta PKI applet, ki se nahaja v čipu kartice, ter Safesign Client medprogramje, ki ga naložimo na osebni računalnik. Taka kombinacija omogoča višjo varnost podatkov.

Vse večje potrebe po integraciji ter večji varnosti identifikacijskih medijev narekujeta trende v svetu, na katere odgovarjamo z enotnim ID medijem, ki ga na eni kartici sestavljata DESFire brezkontaktni čip in SmartMX kontaktni čip.

DESFire brezkontaktni čip z anteno:

  • standard ISO-14443,
  • najvarnejša AES enkripcija,
  • varnostni certifikat CC EAL4+.

SmartMX kontaktni čip:

  • standard ISO-7816,
  • Javacard operacijski sistem,
  • Safesign PKI applet,
  • varnostni certifikat CC EAL5+high-.

Četrta pot omogoča tudi druge kombinacije čipov glede na obstoječe stanje vaše infrastrukture, hkrati pa zagotavljamo pomoč pri integraciji večjega varnostnega sistema v obstoječe IT okolje.

Želim ponudbo ali predstavitev

Stopite v stik z nami in odkrijte, kako naše rešitve učinkovito digitalizirajo poslovne procese, povezane z zaposlenimi in delovnimi mesti.

Dodatne informacije

Prodajni svetovalci smo vam na voljo vsak delovni dan na: