Naše podjetje te dni praznuje 20-letnico uspešnega delovanja, ki jo bomo obeležili s slavnostno akademijo 12. maja 2010 na Brdu pri Kranju.

Od ustanovitve leta 1990 do današnjih dni se je podjetje razvilo v vrhunskega ponudnika identifikacijskih in informacijskih rešitev za podporo kadrovskih procesov v srednjih in velikih organizacijah ter vodilno podjetje v jugovzhodni Evropi na področju informacijskih sistemov v javnem potniškem prometu.

Svojo, četrto pot, smo izbrali leta 1990. Danes, po 20 letih jasne vizije, trdega dela in vlaganja v znanje in razvoj, smo presegli domače okvire in postali uspešen poslovni partner v mednarodnem prostoru. Naše rešitve odlikujejo sistemska celovitost, vrhunska kakovost in prilagodljivost potrebam posamezne stranke. Da bi zagotovili visoko kakovost in učinkovito delovanje izdelkov, vse ključne postopke v razvoju, proizvodnji, izvedbi, servisiranju in vzdrževanju izvajamo z lastnimi, redno
zaposlenimi strokovnjaki.

Tehnično znanje našega podjetja potrjujejo certifikati Oracle Business Partnership Alliance, Oracle Certified Solution Partner in Philips Contacless ID System Partner. V letu 2004 smo svoje poslovanje uskladili z mednarodno priznanim standardom kakovosti in pridobili certifikat kakovosti ISO 9001:2000.

Vendar to ni le pot dela, je tudi pot celostnega razvoja vsakega, ki hodi po njej. Zato smo še posebej ponosni na nominacije v okviru medijsko-raziskovalnega projekta in izbora najboljših zaposlovalcev Zlata nit. V preteklih letih smo bili med sto najboljšimi, v letu 2009 pa smo se uvrstili v finale.

In kako naprej? Enostavno. Nadaljevati, samo nadaljevati ...

Želim ponudbo ali predstavitev

Stopite v stik z nami in odkrijte, kako naše rešitve učinkovito digitalizirajo poslovne procese, povezane z zaposlenimi in delovnimi mesti.

Dodatne informacije

Prodajni svetovalci smo vam na voljo vsak delovni dan na: