Strokovno srečanje SIOUG je vsako leto osrednji dogodek, namenjen uporabnikom programske opreme Oracle in vsem tistim, ki so tako ali drugače povezani z rešitvami, ki so razvite na osnovi Oracle programske opreme. Rdeča nit vseh dosedanjih strokovnih srečanj so kakovostna predavanja s katerimi predavatelji posredujejo svoja znanja drugim udeležencem.

Letošnje, že 15. strokovno srečanje društva uporabnikov programske opreme Oracle v Sloveniji (SIOUG 2010), bo potekalo od 26. do 29. septembra 2010, na že tradicionalni lokaciji v kongresnem centru Bernardin v Portorožu. Vabimo vas, da se letošnjega srečanja (ponovno) udeležite!
 

Kot veliki pokrovitelj se srečanja SIOUG udeležuje tudi podjetje Četrta pot, ki ga bosta letos s predavanjem zastopala strokovnjaka Aleš Vilfan in Gorazd Vidmar. V predavanju z naslovom 'Prava tehnologija in odlično delo, nagrajena z zlatom' bosta predstavila kombinacijo tehnologije Oracle ter razvoj strokovnjakov podjetja Četrta pot, ki se je izkazala za pravo formulo, katere rezultat je dobro poslovanje in zadovoljstvo strank. Nagrada za dobro delo in izbor prave formule pa je Oracle Gold Specialized, eden od prvih tovrstnih certifikatov na svetu.

Vabljeni na srečanje SIOUG 2010 v Portorož!

Več informacij o srečanju SIOUG 2010 na spletni strani www.sioug.si »

Želim ponudbo ali predstavitev

Stopite v stik z nami in odkrijte, kako naše rešitve učinkovito digitalizirajo poslovne procese, povezane z zaposlenimi in delovnimi mesti.

Dodatne informacije

Prodajni svetovalci smo vam na voljo vsak delovni dan na: