Naše podjetje se je kot poslovni partner podjetja IBM Slovenija udeležilo IBM Foruma 2012, ki je ta teden potekal v Portorožu. Na tradicionalnem srečanju s poslovnimi partnerji je IBM predstavil svoje rešitve ter povabil kar nekaj zanimivih predavateljev.

Četrta pot se je srečanja udeležila kot sponzor ter soorganizator - v naši izvedbi je potekala registracija udeležencev z brezkontaktnimi identifikacijskimi karticami. Udeleženci so svojo prisotnost na posameznem predavanju ali pri obrokih evidentirali pri hostesah, ki smo jih opremili s pametnimi telefoni z NFC bralniki identifikacijskih kartic. V naši režiji je potekalo tudi ocenjevanje predavanj ter žrebanje za glavne nagrade, ki jih je podelil IBM Slovenija.

Poslovno kolo Četrta pot
Poslovno kolo Četrta pot - za ekonomične in ekološke poslovne sestanke

Za udeležence naše stojnice smo pripravili nagradno igro, v kateri smo srečnemu izžrebancu podelili zložljivo kolo Dahon Eco C7, ki smo ga preimenovali v poslovno kolo Četrta pot. Srečnemu nagrajencu čestitamo ter želimo srečno in varno vožnjo!

"Najlepša hvala za prijetno presenečenje: poslovni bicikel! Glede na to, da hodim v službo peš, bom to navado verjetno spremenil in s prvim sončnim dnem preizkusil pot na delo na novi pridobitvi." je po prevzemu nagrade povedal novi lastnik kolesa.

Želim ponudbo ali predstavitev

Stopite v stik z nami in odkrijte, kako naše rešitve učinkovito digitalizirajo poslovne procese, povezane z zaposlenimi in delovnimi mesti.

Dodatne informacije

Prodajni svetovalci smo vam na voljo vsak delovni dan na: