Na nedavnem sejmu in konferenci Cartes 2012 v Parizu smo obiskovalcem predstavili praktične primere uporabe NFC tehnologije, ki s širitvijo pametnih telefonov prihaja tudi v vsakdanje življenje.

Že drugo leto zapored smo kot razstavljalci obiskali CARTES - največji sejem na področju kartične tehnologije, kjer smo predstavili delo našega razvojnega oddelka - po meri razvite čitalnike za brezkontaktno komunikacijo.

Obiskovalce smo navdušili s predstavitvijo konkretnih primerov uporabe NFC tehnologije, priznanje s strani ostalih razvijalcev NFC tehnologije pa smo prejeli za inovativne ideje za nova področja, kjer bo tehnologija NFC zagotovo v prihodnosti našla svoje mesto.

Sejem Cartes 2012
Sejem Cartes 2012 v Parizu

Četrta pot na sejmu Cartes 2012
Četrta pot na sejmu Cartes 2012

Prikaz naročanja kave z NFC tehnologijo
Prikaz naročanja kave z NFC tehnologijo

Prikaz upravljanja pečice z NFC tehnologijo
Prikaz upravljanja pečice z NFC tehnologijo

Četrta pot se zahvaljuje podjetjema Automatic servis in Gorenje za pomoč pri uresničitvi naših idej - praktičnega prikaza delovanja NFC tehnologije pri naročanju kave iz kavnega avtomata ter upravljanja pečice HomeChef.

Rešitve iz našega razvojnega oddelka pa nismo predstavljali le na naši stojnici, saj je največji razstavljalec in vodilno podjetje na področju brezkontaktne kartične tehnologije NXP, naš poslovni partner, na svoji stojnici predstavljalo t.i. 'pametno steno' oz. Magic wall z vgrajenim našim NFC vmesnikom.

Na letošnjem sejmu Cartes 2012 smo predstavili znamko NFCBRICK - pod tem imenom združujemo vse naše rešitve s področja NFC tehnologij: tako po meri izdelane čitalce kot programsko opremo, ki jih poganja. 

Želim ponudbo ali predstavitev

Stopite v stik z nami in odkrijte, kako naše rešitve učinkovito digitalizirajo poslovne procese, povezane z zaposlenimi in delovnimi mesti.

Dodatne informacije

Prodajni svetovalci smo vam na voljo vsak delovni dan na: