Si v zadnjih šestih mesecih diplomiral-a in želiš svoje znanje še nadgraditi v uspešnem podjetju? Potem je prava pot Četrta pot. K sodelovanju namreč vabimo sveže diplomiranega FRI-jevca za delo razvijalca spletnih in mobilnih programskih rešitev.

Kaj lahko pričakuješ?

Čakajo te izzivi, ki slišijo na ime Linux, ORACLE, MySQL, SQL-Lite podatkovne baze, RFID, NFC, PKI ... oz. razvijanje in testiranje programskih rešitev za poslovne uporabnike.

Seveda ti nudimo delo v visoko profesionalnem delovnem okolju, kjer je strokovni razvoj stalnica. Za svoje delo dobiš stimulativen osebni dohodek glede na rezultate opravljenega dela.

Kaj pričakujemo mi?

Si svež-a diplomant-ka? Dobro zate, ker imate prednost diplomanti, ki ste prodobili VII/2 - univerzitetno visokošolsko izobrazbo ali ste zaključili študij II. stopnje na FRI ali FERI po bolonjskem študijskem programu.

Sicer pa pričakujemo precej običajne stvari, ki so samoumevne za človeka tvojega kova:

  • aktivno znanje angleškega jezika,
  • poznavanje programskih jezikov in spletnih tehnologij,
  • interes po dodatnem izpopolnjevanju in pridobivanju novih znanj na področju dela,
  • samostojnost in obenem odprtost za timsko delo, komunikativnost, natančnost, samoiniciativnost, urejenost in prijaznost,
  • zaželen, a ne nujen je tudi OCA ali OCP izpit.

Kako se prijaviti?

Svoje podatke in potrdilo o diplomi pošlji na e-pošto natasa.kovacic@cetrtapot.si najkasneje do 30. 3. 2013. Za vprašanja glede zaposlitve smo na voljo na telefonski številki 04 280 66 00.

Želim ponudbo ali predstavitev

Stopite v stik z nami in odkrijte, kako naše rešitve učinkovito digitalizirajo poslovne procese, povezane z zaposlenimi in delovnimi mesti.

Dodatne informacije

Prodajni svetovalci smo vam na voljo vsak delovni dan na: