Pisarniško poslovanje se vse bolj seli v svet mobilne telefonije, zato smo v Četrti poti sistem za registracijo delovnega časa KADRIS4i nadgradili z NFC tehnologijo, ki omogoča komunikacijo pametnega telefona z ID elementi.

Registracija s telefonom: MobiRIS - primer za oskrbo na domu 

MobiRIS - primer aplikacije za oskrbo starejših na domu

MobiRIS ali registracija na terenu

Sistem MobiRIS omogoča mobilno evidentiranje prisotnosti na terenu - zaposleni ga izvaja s pomočjo pametnega telefona z vgrajenim NFC ali z aktivnim identifikacijskim elementom (ID kartica).

MobiRIS omogoča dvostransko registracijo:

  • primer 1: delavec ima pametni telefon z nameščeno aplikacijo MobiRIS, na terenu se z NFC komunikacijo evidentira pri ID nalepki - v sistem se prenesejo podatki o delavcu, času registracije, GPS koordinate registracije, začetek in zaključek dela ...),
  • primer 2: terenski delavec ima ID kartico, na delovišču (npr. na gradbišču) ima njegov delovodja pametni telefon z nameščeno aplikacijo MobiRIS; delavec se evidentira pri delovodju ob začetku in ob zaključku dela.

Tehnologija NFC (Near Field Communication), ki je danes vgrajena v večino novih pametnih telefonov, predstavlja logično nadaljevanje brezkontaktne kartične tehnologije RFID. Četrta pot se že nekaj let aktivno ukvarja z razvojem različnih rešitev, ki vse delujejo v okviru NFC tehnologije.

Registracija s telefonom: MobiRIS - primer za oskrbo na domu

O NFC tehnologiji:

"Near Field Communication, krajše NFC, je visokofrekvenčna komunikacijska tehnologija kratkega dosega, ki omogoča izmenjavo podatkov na razdalji do 10 cm. Tehnologija je osnovana na standardu ISO/IEC 14443 in združuje pametno kartico in čitalec v eno napravo. NFC-naprava lahko komunicira tako z obstoječimi karticami in čitalci, narejenimi po standardu ISO/IEC 14443, kot z drugimi NFC-napravami." (Wikipedija, več informacij ...)

Želim ponudbo ali predstavitev

Stopite v stik z nami in odkrijte, kako naše rešitve učinkovito digitalizirajo poslovne procese, povezane z zaposlenimi in delovnimi mesti.

Dodatne informacije

Prodajni svetovalci smo vam na voljo vsak delovni dan na: