Ali tudi v vašem podjetju najemate varnostno službo, da v času vaše odsotnosti (ponoči, čez vikend) skrbi za varovanje vaših poslovnih prostorov? Potem bo tole za vas.

Že nekaj časa uvajamo sisteme za nadzor nad varnostnimi službami oz. sisteme, s katerimi lahko nadzorujete, ali in kdaj so bili opravljeni varnostni obhodi, ki jih je dolžan opravljati varnostnik.

Varovanje kemične tovarne

Za podjetje iz kemične industrije, ki ima velike skladiščne prostore in zahtevano veliko stopnjo varovanja, smo razvili nadzorni sistem z NFC tehnologijo. Varnostnik, ki opravlja redni obhod, se na varnosnih točkah registrira z običajnim pametnim telefonom (z NFC tehnologijo, Android operacijskim sistemom in naloženo aplikacijo za spremljanje obhodov). To pomeni, da za varnosne obhode nič več ni potrebna draga oprema, ampak zgolj ustrezen pametni telefon in ustrezni identifikacijski elementi (nalepke) na varnostnih točkah.

Nadzor varovanja v vašem podjetju?

Na učinkovit in dostopen način smo poskrbeli za nadzor nad varnostno službo v kemični tovarni. Imate tudi vi podoben primer in bi želeli več nadzora nad varovanjem vašega podjetja? Pokličite nas na 04 280 66 21 ali nam pišite na prodaja@cetrtapot.si in skupaj bomo našli ustrezno rešitev.

Želim ponudbo ali predstavitev

Stopite v stik z nami in odkrijte, kako naše rešitve učinkovito digitalizirajo poslovne procese, povezane z zaposlenimi in delovnimi mesti.

Dodatne informacije

Prodajni svetovalci smo vam na voljo vsak delovni dan na: