Finance, 23. 4. 2015

Sistem Kadris so v podjetju DHL Logistika uvedli leta 2013. Podjetje je hitro povečevalo obseg prometa in se kadrovsko krepilo, zato upravljanje človeških in drugih virov ni bilo več upravljivo ročno. Družba se je odločila za uvedbo napredne rešitve, ki bo kar najbolj povezala različne aktivnosti v okviru upravljanja kadrov v podjetju.

»V ožji izbor so prišle rešitve štirih ponudnikov, za Kadris 4 pa smo se odločili predvsem zaradi njegove celovitosti, saj smo z njim poleg preglednih kadrovskih evidenc in registracije delovnega časa dobili tudi rešitev za napredno obračunavanje potnih nalogov ter plač. Ne nazadnje je bila takšna rešitev tudi cenejša od treh ločenih sistemov,« se uvedbe sistema Kadris spominja Martina Filej, HR-menedžer za Slovenijo in Hrvaško v podjetju DHL Logistika.

Kadris 4 skrbi za celotno kadrovsko operativo

Danes Kadris 4 skrbi za celotno kadrovsko operativo v njihovem logističnem podjetju (DHL Global Forwarding) v Sloveniji in na Hrvaškem z več kot sto zaposlenimi, poleg delovnega časa pa upravlja tudi pogodbe o zaposlitvah in odločbe o letnih dopustih. Kadrovsko službo v podjetju DHL Logistika močno razbremeni tudi integrirana rešitev za pripravo različnih poročil in statistik, saj morajo o svojem poslovanju redno poročati matičnemu podjetju v tujini in tudi vodstvu družbe. »Integracija sistema Kadris 4 z drugimi rešitvami v podjetju je potekala nad vsemi pričakovanji in brez večjih zapletov. Verjamem, da smo zahtevna stranka, saj natančno vemo, kaj želimo. Pri podjetju Četrta pot nas je navdušila odzivnost, saj znajo njihovi strokovnjaki dogovorjene stvari hitro uresničiti,« je ponudnika rešitve pohvalila Filejeva.

Želim ponudbo ali predstavitev

Stopite v stik z nami in odkrijte, kako naše rešitve učinkovito digitalizirajo poslovne procese, povezane z zaposlenimi in delovnimi mesti.

Dodatne informacije

Prodajni svetovalci smo vam na voljo vsak delovni dan na: