Od septembra 2019 do decembra 2021 nam je uspelo realizirati 24 kvalitetnih video predstavitev naših produktov oz. rešitev in koristi, ki jih imajo naši poslovni uporabniki pri opravljanju vsakodnevnih nalog. Ker se radi družimo in izmenjujemo mnenja, smo digitalne formate srečanj izkoristili tudi za povezovanja. Naše strokovnjakinje so tako predavale tudi na spletnih dogodkih Kluba slovenskih podjetnikov ter podjetjih Edutrain.Me in Planet GV.

Pri izvedli webinarjev v lastni režiji smo se osredotočali na predstavitev celotne platforme KADRIS 4 in posameznih modulov znotraj kadrovskega in registracijskega informacijskega sistema. Plačni informacijski sistem smo predstavili v luči nakupa informacijskih podjetij za obračunavanje plač – Spin d.o.o. in Burdian d.o.o. - in sporočilu, da skupina Četrta pot d.o.o. nudi strankam možnost izbire plačnih rešitev na 3 različnih platformah (KADRIS 4/Oracle, DYNAMICS 365/MS Dynamics 365 BS, Burdian/MS SQL).

V lanskem letu nam je celo uspelo realizirati eno predavanje v živo, in sicer na Slovenskem kadrovskem kongresu v Portorožu. Nataša Centa in Mojca Hafner Jereb, naši redni predavateljici in strokovnjakinji za kadrovske procese in evidentiranje delovnega časa sta predstavili uporabniško izkušnjo vnaprej definiranih oz. paketnih rešitev, ki zaradi oblačne tehnologije ne potrebujejo nakupa programske ali strojne opreme, njihova enostavna implementacija pa omogoča njihovo takojšnjo uporabo.

Na tem mestu zahvala in poklon vsem predavateljem za vloženo delo v pripravo in izvedbo predstavitev - Nataši, Mojci, Urbanu, Sebastjanu, Simonu, Mariji, Moniki, Edotu, prodajni ekipi za moderatorske vložke in razvojni ekipi za razvojne dopolnitve. Ekipno delo je ključ do uspeha. 

Vabljeni k ogledu ali posredovanju naprej strankam - s predhodno prijavo v Akademijo seveda.

Posnetki webinarjev in predavanj na dogodkih v *Akademiji so tukaj: https://akademija.cetrtapot.si/products/webinarji 

*Prijava za pridobitev uporabniškega računa Akademije je tukaj: https://www.cetrtapot.si/akademija/registracija.html 

Želim več informacij o tem

Želim ponudbo ali predstavitev

Stopite v stik z nami in odkrijte, kako naše rešitve učinkovito digitalizirajo poslovne procese, povezane z zaposlenimi in delovnimi mesti.

Dodatne informacije

Prodajni svetovalci smo vam na voljo vsak delovni dan na: