V petek, 30. junija 2023, je večinski lastnik in generalni direktor skupine ČETRTA POT, gospod Šolar, sprejel pomembno odločitev - prestopil je črto in odšel v zasluženi pokoj. Skupaj z nami je deloval več kot 30 let, bil je prisoten tu, ob nas. Njegove besede ob odhodu so bile jasne - skupaj smo ustvarjali, imamo veliko za pokazati in tudi pot za naprej je jasno začrtana.

Z iskreno hvaležnostjo izražamo spoštovanje za vse, kar je gospod Šolar storil kot naš direktor. Njegov odhod pomeni konec ene pomembne ere v našem podjetju, hkrati pa označuje začetek novega poglavja, kjer bomo nosili s seboj vrednote in modrost, ki jih je prinesel v naše vrste.

Njegovo vodenje in vizija sta bila gonilna sila za našo rast in uspeh skozi vsa ta leta. Hkrati so bili njegova strokovnost, znanje in sprejemanje pravih odločitev neprecenljiv prispevek, ki nam je pomagal premagovati ovire in dosegati nove mejnike. Naš odnos do njega ni bil zgolj delovno razmerje, temveč tudi spoštljivo prijateljstvo. Njegov smisel za humor in prijaznost sta nas vedno napolnila s pozitivno energijo.

Svojo zapuščino je gospod Šolar predal v vodenje nasledniku, gospodu Rozini, ki ga je, kot pravi sam, že nekaj časa »vzgajal«, in verjamemo, da se je odločil pravilno. Tako je s petkom, 30. junija 2023, gospod Rozina prevzel vodenje skupine ČETRTA POT, in vsi mu iskreno čestitamo ob tem pomembnem prevzemu.

Prepričani smo, da nas bo Borisova zapuščina še naprej spremljala in ostala živa tudi v prihodnosti. Mi pa bomo gradili na tem, kar je bilo postavljeno, in nadaljevali po pravi - ČETRTI poti. 

Novice - Nekdanji direktor ČETRTE POTI, Boris Šolar, se je upokojil: Zaključek dolgoletnega vodenja in pogled naprej

Novice - Nekdanji direktor ČETRTE POTI, Boris Šolar, se je upokojil: Zaključek dolgoletnega vodenja in pogled naprej

Želim ponudbo ali predstavitev

Stopite v stik z nami in odkrijte, kako naše rešitve učinkovito digitalizirajo poslovne procese, povezane z zaposlenimi in delovnimi mesti.

Dodatne informacije

Prodajni svetovalci smo vam na voljo vsak delovni dan na: