Spoštovani poslovni partnerji,

zahvaljujemo se vam za vaše zaupanje, ki nam ga že vrsto let izkazujete pri uporabi naših storitev na področju upravljanja kadrovskih procesov, registracije delovnega časa in obračuna plač. Želeli bi vas obvestiti, da smo se zaradi nadaljnjega ohranjanja in prizadevanja za kvalitetno izvajanje storitev in v luči povišane inflacije v Republiki Sloveniji odločili za spremembo cenika programske podpore podjetja ČETRTA POT, d.o.o., Kranj. Podatek o inflaciji, ki je med januarjem 2022 in junijem 2023 znašala 15,7% (vir: Statistični urad Republike Slovenije), nas je privedel do nujnosti prilagoditve cen.

Spremembe cenika bodo stopile v veljavo 31. 7. 2023, medtem ko bodo novi cenovni pogoji začeli veljati 1. 9. 2023. Ob tem želimo poudariti, da cene strojne opreme, njena namestitev ter servisna ura ostajajo nespremenjeni. Dvig cen se nanaša izključno na postavke programske podpore (4PP) ter postavke, ki temeljijo na delu programske podpore.

S temi spremembami se urne postavke za 4PP dvigujejo iz 80 €/h brez DDV na 90 €/h brez DDV, kar predstavlja 12,5 % povišanja cen.

Omenjeni dvig cen ne bo vplival na ceno vašega dogovorjenega mesečnega vzdrževanja. Spremembe bodo vplivale le na morebitna naročila dodatnih storitev ali razširitve sistema.

Za dodatna pojasnila ali vprašanja smo vam vedno na voljo. Hvala za vaše razumevanje in sodelovanje.

Želim ponudbo ali predstavitev

Stopite v stik z nami in odkrijte, kako naše rešitve učinkovito digitalizirajo poslovne procese, povezane z zaposlenimi in delovnimi mesti.

Dodatne informacije

Prodajni svetovalci smo vam na voljo vsak delovni dan na: