Po poletnih dopustih je idealen čas za pripravo srečanj in motivacijskih predavanj znotraj podjetij in organizacij. Kot je nedavno zapisal na svojem LinkedIn profilu naš velik strokovnjak na področju športne psihologije, dr. Matej Tušak, nas čakajo zahtevni časi in potrebno bo veliko ekipnega duha in potrpežljivosti ter mirnosti, da prekrmarimo izzive in ovire.

Naše vodstvo ima vsak torek v tednu kolegij, na katerem se vodje oddelkov in njihovi namestniki pogovorijo o aktualnih zadevah znotraj podjetja in v odnosu s poslovnimi partnerji, opravljenih aktivnostih ter načrtujejo nove poslovne izzive. Ker se je to poletje upokojil večinski lastnik in dolgoletni direktor ČETRTE POTI, g. Boris Šolar in je njegovo mesto prevzel dosedanji izvršni direktor, g. Urban Rozina, je padla odločitev, da bo redni tedenski kolegij na prvi torek v septembru potekal kar na Cejkotovi domačiji v idilični vasici Goče v Vipavski dolini.

Čudovit sončen dan, pravšnja mera primorskega vetra, vinogradna okolica in prekrasna kamnita arhitektura vasice številnih kleti je bila idealna kulisa za izvedbo strateške in motivacijske delavnice. Delavnico sta izvedla nov direktor skupine ČETRTA POT – Urban Rozina in dr. Matej Tušak

Hvala celotni ekipi, ki jo sestavljate Boris Šolar, Urban Rozina, Tomaž Frelih, Samo Vehovec, Borut Murko, Sebastjan Kepic, Marko Poljanc, Matej Cegnar, Mojca Oman, Simon Posnjak, Miha Žnidaršič in Aleš Vilfan za odlično ekipno sodelovanje in prijetno druženje.

Novice - Povezovanje vodstva skupine ČETRTA POT

Želim ponudbo ali predstavitev

Stopite v stik z nami in odkrijte, kako naše rešitve učinkovito digitalizirajo poslovne procese, povezane z zaposlenimi in delovnimi mesti.

Dodatne informacije

Prodajni svetovalci smo vam na voljo vsak delovni dan na: