Nekateri uporabniki našega sistema za evidentiranje delovnega časa so z nami že od ustanovitve podjetja leta 1990, medtem ko se je večina ostalih pridružila ob prvi namestitvi registracijskega informacijskega sistema RIS4. V koraku s tehnološkim napredkom in varnostnimi standardi smo leta 2006 razvili terminale za ročno ali kartično registracijo delovnega časa TA-400 z velikim barvnim zaslonom na dotik, mrežno povezavo in napajanjem preko komunikacijskega kabla (PoE). Iskreno se zahvaljujemo vsem, ki še vedno uporabljate terminal TA-400, za dolgoletno sodelovanje in zaupanje. Leta 2015 smo naredili še korak naprej in razvili naprednejši terminal TA-500, ki ga še danes uporablja večina slovenskih poslovnih subjektov. Poleg tega že pripravljamo novo linijo terminalov TX-600.

POMEMBNO OBVESTILO!

Z dnem 31.12.2023 ukinjamo dobavo in proizvodnjo rezervnih delov, kar pomeni zaključek aktivne servisne podpore v primerih okvare terminalov TA-400.

Ukinitev servisne podpore terminalom TA-400 velja le v primeru okvare. V takem primeru vam priporočamo menjavo za TA-500, ki je mehansko, električno in programsko povsem kompatibilen dosedanjemu TA-400. Brezhibno delujoči terminali TA-400 bodo še naprej vzdrževani in podprti z novimi verzijami programske opreme KADRIS 4. Več o registracijskem terminalu TA-500 si lahko preberete TUKAJ

Z namenom preprečevanja morebitnih daljših izpadov delovanja v primeru okvare, toplo priporočamo, da že danes začnete načrtovati investicije v zamenjavo terminalov za evidentiranje delovnega časa.

! Za vsa naročila menjave terminalov TA-400 za TA-500 do konca marca 2024 nudimo 20 % popusta !

Želim ponudbo ali predstavitev

Stopite v stik z nami in odkrijte, kako naše rešitve učinkovito digitalizirajo poslovne procese, povezane z zaposlenimi in delovnimi mesti.

Dodatne informacije

Prodajni svetovalci smo vam na voljo vsak delovni dan na: