ss

Ena izmed mnogih strateških vlog kadrovskega oddelka podjetja Adient Slovenj Gradec d.o.o. je tudi odgovornost za implementacijo, izgradnjo in vzdrževanje učinkovitega, natančnega ter transparentnega plačnega modela, ki je v našem podjetju izredno kompleksen. V mednarodni avtomobilski industriji smo izrazito podvrženi podrobnemu poročanju lastnikom, kot tudi podvrženi številnim globalnim nihanjem, ki od nas zahtevajo hitro prilagoditev nastalim razmeram, kar posledično mnogokrat vpliva tudi na potrebo po prilagoditvi plačnega modula, ki je našemu podjetju prilagojen tako, da poleg mesečnih obračunov lahko zadovoljuje tudi potrebe naših lastnikov po pripravi in obdelavi različnih podatkov, kalkulacij in analiz, ki se potrebujejo za pripravo finančnih projekcij stroška dela, le-te pa so lahko podlaga tudi za nadaljnje nove posle.

Korporativna pričakovanja ter nenehne in kompleksne zakonodajne spremembe so nas že pred nekaj leti usmerile v iskanje ustreznega zunanjega poslovnega partnerja, s katerim smo do sedaj že večkrat izpolnili pričakovanja lastnikov, kot tudi so-ustvarili aplikativen in natančen plačni model, ki je uporabniku prijazen, ponuja kompleksne rešitve in hkrati omogoča objektivno kontrolo na najvišjem možnem nivoju.

Zaradi dolgoletnega sodelovanja strokovnjakov obeh podjetij, tako Adienta Slovenj Gradec d.o.o., kot tudi podjetja Četrta pot, nam je uspelo v času krize COVID-19, v izjemno kratkem času, celovito nadgraditi plačni model v tej smeri, da smo bili sposobni pravočasno odreagirati na vse zakonodajne spremembe, ki nam jih je prinesla omenjena kriza. Ne glede na strokovno znanje in rešitve, ki nam jih ponuja naročnikova strokovna ekipa oz. informacijska tehnologija, je v takšnih okoliščinah najbolj pomembna komunikacija in predvsem to, da zmoreta naročnik in kupec zgraditi dober medsebojni odnos, ki je ključen, da je rešitev uspešno in pravilno implementirana.

 

Vlasta Čremošnik, univ. dipl. sociologinja, direktorica kadrovskega sektorja, Adient Slovenj Gradec d.o.o.

Opomba: osebno mnenje direktorice kadrovskega sektorja Adient Slovenj Gradec d.o.o. ni uradna izjava korporacije Adient.

Želim ponudbo ali predstavitev

Stopite v stik z nami in odkrijte, kako naše rešitve lahko učinkovito digitalizirajo poslovne procese, povezane z zaposlenimi in delovnimi mesti.

Dodatne informacije

Prodajni svetovalci smo vam na voljo vsak delovni dan na: