ss

V podjetju Trelleborg Slovenija uporabljamo poslovne rešitve podjetja ČETRTA POT že od leta 2004, ko smo uvedli obvezno evidenco delovnega časa ter z njo povezano registracijo. Poleg programske in strojne opreme smo postopoma investirali tudi v identifikacijo oz. rešitve kontrole dostopa in zaposlenim omogočili brezkontaktne vstope oz. prehode med objekti in pisarnami. Ker v podjetju Četrta pot nenehno sledijo potrebam trga in upoštevajo uporabniško izkušnjo uporabnikov, smo za potrebe avtomatizacije obračunov stroškov prevozov na in z dela in za planiranje ter razporejanje zaposlenih zaradi večizmenskega dela na različnih oddelkih dokupili programske module tudi za digitalizacijo teh procesov.

 

Kot zaposlena na področju kadrov se pri svojem delu dnevno srečujem z maso podatkov o zaposlenih, ki jih je treba uporabljati za različne, tudi zakonsko obvezne naloge. Največja prednost je en vhod podatkov. Za vsakega zaposlenega vnesem podatke v en sistem in v nadaljevanju ta sistem avtomatizira večino administrativnih nalog. Ko so na ČETRTI POTI registracijski sistem razšli še na kadrovske procese, nam je bila odločitev za širitev sistema pisana na kožo. Interaktivna kadrovska evidenca s časovno premico in opomniki ter dvosmerna komunikacija z državnim portalom SPOT zaradi integracije z vmesnikoma eBOL in eHRS so kadrovski moduli, ki bi jih v prodajnem žargonu z veseljem priporočila vsem stanovskim kolegicam in kolegom. Avtomatski prenos elektronskih bolniških listov s portala SPOT ali masovna obdelava M-obrazcev za več zaposlenih hkrati sta primera elegantne rešitve, ki bistveno skrajšata in olajšata celotno administrativno sodelovanje z državnimi institucijami. ČETRTA POT je uspešno integrirala produkt KADRIS 4 s kadrovskim vmesnikom eHRS in vmesnikom eBOL državnega portala SPOT.

 

Barbara Jelovčan, kadrovska služba, Trelleborg Slovenija, d.o.o.

Želim ponudbo ali predstavitev

Stopite v stik z nami in odkrijte, kako naše rešitve lahko učinkovito digitalizirajo poslovne procese, povezane z zaposlenimi in delovnimi mesti.

Dodatne informacije

Prodajni svetovalci smo vam na voljo vsak delovni dan na: