ss
Webinarji - Optimizacija HR procesov

Video posnetek webinarja je na voljo v spletni učilnici Akademija.

Registracija ali prijava v Akademijo

Naše gostje, Daniela Bervar KotolenkoNataša Centa in Mojca Hafner Jereb, so govorile o "process hack-u" in informacijskih rešitvah s področja optimizacije HR procesov ter digitalizaciji. Predstavile so trende s področja optimizacije in digitalizacije HRM procesov, ki med drugim ki med drugim zajemajo upravljanje kadrovskih podatkov, evidentiranje delovnega časa s kontrolo dostopa in obračun plač.

Spregovorile so tudi o tem, kako pomemben je človeški faktor pri kreiranju novih, optimalnih operativnih in digitalnih rešitev na področju HR. Univerzalne rešitve ni in naši sogovorci bodo nekaj besed namenili tudi temu, kako pomembna je prilagoditev rešitev in novih sistemov vsakemu podjetju posebej in celotnim procesom v tem podjetju.

PROGRAM

  • Daniela Bervara Kotolenko: Process hack kot agilna metoda za optimizacijo procesov pred digitalizacijo. Predno HR procese digitaliziramo, je o njih potrebno določiti konsenz. V vsakem podjetju moramo vedeti kaj bomo digitalizirali, saj bo nov proces le tako lahko uporaben in uporabniku prijazen. Z metodo process hack eliminiramo izzive in najdemo rešitve.
  • Nataša Centa in Mojca Hafner Jereb, strokovnjakinji za svetovanje, digitalizacijo in implementacijo kadrovskih procesov s pomočjo sodobnih poslovnih programskih rešitev pri podjetju Četrta pot, bosta predstavili primere dobrih praks s konkretnimi rešitvami pri podjetjih, ki so že optimizirala in digitalizirala HR procese.
  • Predstavitev uporabniške izkušnje transformacije in prehoda na nova informacijska orodja v podjetju.
  • Povzetek, odgovori na vprašanja in zaključek.

KOMU JE NAMENJEN?

  • Strokovnjaki s področja HR 
  • HR managerji
  • HR poslovni partnerji
  • Vodje poslovnega razvoja
  • HR svetovalci

O Danieli

Daniela Bervar Kotolenko je CEO pri podjetju EDUTRAIN.ME, ustanoviteljica BIC Inteligence Centra in predsednica Cotrugli MBA Alumni kluba Slovenija. Je strokovnjakinja ter svetovalka na področju agilnih in inovativnih metod dela, aktivna je pri transformiranju podjetij na področju bolj agilnega vodenja, poslovnega mreženja, je predavateljica, trenerka, svetovalka velikim in malim podjetjem ter avtorica.

O Nataši

Nataša Centa, univ. dipl. pedagoginja in prof. matematike in fizike, je avtorica dveh učbenikov za matematiko, za katero je prejela srebrno priznanje na frankfurtskem knjižnem sejmu, včasih ravnateljica, danes pa vrhunska strokovnjakinja za digitalizacijo vodenja kadrov in upravljanja HR podatkov v obliki programskih rešitev, zaposlena kot produktna vodja v podjetju Četrta pot. Znanja s področja naravoslovja učinkovito vpleta v poslovne sisteme in povezuje ključne člane ekipe, ki z medsebojnim sodelovanjem stremijo k vedno boljšim rešitvam. Njen moto se glasi: »Skupaj zmoremo vse«.

O Mojci 

Mojca Hafner Jereb, dipl. organizatorka managementa - smer informatika v organizaciji in managementu, je vrhunska strokovnjakinja za svetovanje in postavitve sodobnih poslovnih sistemov na področju registracije in evidence delovnega časa z več kot 15 let delovnih izkušenj, danes zaposlena kot produktna vodja za rešitve evidentiranja delovnega časa v podjetju Četrta pot. Njen raziskovalni duh je vpleten v razvoj najnaprednejših in sodobnih IT-rešitev za učinkovito vodenje zaposlenih.   

Želim ponudbo ali predstavitev

Stopite v stik z nami in odkrijte, kako naše rešitve učinkovito digitalizirajo poslovne procese, povezane z zaposlenimi in delovnimi mesti.

Dodatne informacije

Prodajni svetovalci smo vam na voljo vsak delovni dan na: