Mobilna prodaja vozovnic na vlaku Slovenskih železnic

V letu 2006 je ČETRTA POT skupaj s partnerji uspela na javnem razpisu "Odprava ročne prodaje vozovnic na Slovenskih železnicah".

Obsežen projekt, ki je med drugim vključeval dobavo 460 mobilnih terminalov IT-3000 za sprevodnike in manjše postaje, razvoj interaktivne aplikacije AFC2 za mobilno prodajo vozovnic in moderne komunikacijske povezave, se je uspešno zaključil v decembru 2007.

Sistem so na Slovenskih železnicah pričeli poskusno uporabljati že junija 2007, v polno uporabo pa je prišel s koncem leta 2007, ko je ročna prodaja vozovnic tudi dejansko ukinjena. Mobilni terminali sedaj podpirajo tudi plačilo z bančnimi kreditnimi karticami Mastercard in Karanta preko povezave z NLB in kartičnim procesnim centrom Bankart.

Sistem pa je že pripravljen na uvedbo brezkontaktnih pametnih kartic po standardu ISO-14443 in s tem tudi na bodočo enotno vozovnico e-karta.

Želim ponudbo ali predstavitev

Stopite v stik z nami in odkrijte, kako naše rešitve učinkovito digitalizirajo poslovne procese, povezane z zaposlenimi in delovnimi mesti.

Dodatne informacije

Prodajni svetovalci smo vam na voljo vsak delovni dan na: