13. strokovno srečanje SIOUG 2008

Slovensko društvo uporabnikov programske opreme Oracle (SIOUG), katerega član je tudi naše podjetje, organizira že svoje 13. strokovno srečanje. Konferenca SIOUG 2008 bo kot vsako leto potekala na tradicionalnem prizorišču v Kongresnem centru Bernardin v Portorožu od 21. do 24. septembra 2008.

Kaj je SIOUG?

SIOUG je tradicionalno tehnično usmerjena konferenca, kjer se srečajo administratorji baz podatkov, razvijalci aplikacij in ostali uporabniki Oracle tehnologij.

Zgoščen pregled Oracle tehnologij in rešitev ter predstavitve uspešnih primerov njihove uporabe v praksi bosta letos popestrila motivacijsko predavanje ultramaratonskega plavalca Martina Strela in strokovana predavanja uglednih tujih gostov.

Strokovna predavanja naših strokovnjakov

Letošnje srečanje bodo s svojimi prispevki obogatili tudi naši strokovnjaki:

Tomaž Frelih, direktor področja Sistemi:
"Integracija logične in fizične pristopne kontrole v informacijskih sistemih"

Aljaž Mali, vodja sistemske administracije:
"Oracle Database SE"

Tatjana Ahčin in Jure Mekiš, samostojna razvijalca:
"RIS - sistem, ki se zna povezati"

Komu je namenjeno srečanje?

Na strokovno srečanje ste vabljeni tudi vsi, ki Oracle tehnologij še ne uporabljate, vendar o tem razmišljate. Boljšega vira informacij o omenjenih tehnologijah namreč v Sloveniji ni mogoče najti. Nenazadnje pa je strokovno srečanje namenjeno vsem, ki vas zanima informatika, ste z njo poslovno povezani in z njenimi storitvami pomagate k uspešnejšemu poslovanju vaših organizacij.

Vse informacije o dogodku z urnikom predavanj si oglejte na strani www.sioug.si »

Želim ponudbo ali predstavitev

Stopite v stik z nami in odkrijte, kako naše rešitve učinkovito digitalizirajo poslovne procese, povezane z zaposlenimi in delovnimi mesti.

Dodatne informacije

Prodajni svetovalci smo vam na voljo vsak delovni dan na: