V organizaciji Slovenskega društva uporabnikov programske opreme Oracle (SIOUG), katerega član je tudi naše podjetje, je v kongresnem centru Bernardin v Portorožu od 21. do 24. septembra potekalo 13. strokovno srečanje uporabnikov programske opreme Oracle. 

Predavanja naših strokovnjakov

Zanimiva predavanja so tudi tokrat popestrili naši strokovnjaki. Tomaž Frelih, direktor področja Sistemi, je spregovoril o varnosti oz. integraciji fizične in logične pristopne kontrole v informacijske sisteme. V svojem predavanju je izpostavil tudi tehnologijo NFC, ki smo jo premierno uporabili pri registraciji udeležencev letošnjega srečanja SIOUG.

Aljaž Mali, vodja sistemske administracije v podjetju ČETRTA POT, je izpostavil prednosti baze Oracle Standard Edition in možnosti njene koristne uporabe.

Tatjana Špiler in Jure Mekiš, samostojna razvijalca v našem podjetju pa sta predstavila naše izkušnje na področju povezovanja sistema RIS4i z drugimi informacijskimi sistemi in aplikacijami, predvsem na področju evidence kadrov in obračuna plač.

Novost na SIOUG 2008: Mobilna registracija udeležencev

Strokovno srečanje, kakršno je SIOUG, je še posebej primerno za predstavitve novosti v informacijski tehnologiji. Tako smo letos kot sponzorji prireditve prikazali praktično uporabo najmodernejše tehnologije na področju brezkontaktne registracije - NCF (Near Field Communication). Prikazali smo celoten potek vzpostavljanja registracije s pomočjo brezkontaktnih kartic.
 

Tomaž Frelih je predstavil integracijo fizične in logične pristopne kontrole v informacijske sisteme

Aljaž Mali med predavanjem o prednostih baze Oracle SE

Del udeležencev iz podjetja ČETRTA POT

Registracija udeležencev z NFC tehnologijo s pomočjo telefona Nokia 6131

Želim ponudbo ali predstavitev

Stopite v stik z nami in odkrijte, kako naše rešitve učinkovito digitalizirajo poslovne procese, povezane z zaposlenimi in delovnimi mesti.

Dodatne informacije

Prodajni svetovalci smo vam na voljo vsak delovni dan na: