Potrdila o dostavi pošiljk pri velikem nemškem logističnem podjetju Dachser se bodo od marca 2009 izvajala z novim terminalom Casio DT-X30.

Dachser izbral mobilne terminale Casio 

Dachser je ponovno izbral CASIO terminal za svojo tretjo generacijo mobilnih terminalov, ki se bodo pričeli uporabljati z marcem 2009. Trenutno je v uporabi 5100 naprav, ki bodo postopno zamenjane z novimi. V zadnjih treh mesecih je Dachser izvedel test na terenu s 50 vozniki z več različnimi mobilnimi terminali in hitro je postalo jasno, da je DT-X30 favorit med vozniki.

"Hitrost odčitavanja črtnih kod je neokrnjena tudi pri najbolj nehvaležnih pogojih osvetljenosti. Ergonomija je naravnost odlična", je potrdil Thomas von Jan, projektni vodja pri Dachserju.

GPRS, GPS in kamera v eni ergonomski napravi

Tehnične karakteristike mobilnega terminala so zasnovane na zahtevah logističnih sistemov prihodnosti, zato je terminal opremljen z vsemi sodobnimi komunikacijskimi sredstvi (GPRS, GPS, WLAN in Bluetooth). Terminal ima vgrajeno kamero z 2 megapiksli z autofokusom in ekstremno svetlo LED osvetlitvijo, kar omogoča dokumentiranje poškodovanih pošiljk. Dvodimenzionalni imager čitalec omogoča branje vseh standardnih 1D in 2D črtnih kod. Izjemno enostaven je zajem podpisa prejemnika za potrditev dostave preko ekrana na dotik v visoki resoluciji.

"Veseli smo, da je Dachser izbral naš najnaprednejši mobilni terminal in prepričani smo, da bo DT-X30 pomembno prispeval k odpiranju novih trgov Dachserja", pravi Thomas Uppenkamp, direktor prodaje Mobile Industrial Solution Division pri CASIO Europe.

Želim ponudbo ali predstavitev

Stopite v stik z nami in odkrijte, kako naše rešitve učinkovito digitalizirajo poslovne procese, povezane z zaposlenimi in delovnimi mesti.

Dodatne informacije

Prodajni svetovalci smo vam na voljo vsak delovni dan na: