V petek, 4. septembra 2009 sta v Gradcu v Avstriji podjetji NXP Semiconductors in Četrta pot podpisali pogodbo o medsebojnem sodelovanju na področju razvoja strojne in programske opreme.

Podjetje NXP Semiconductors, vodilni svetovni proizvajalec brezkontaktne kartične tehnologije, je iskalo partnerja za razvoj in proizvodnjo razvojnega kompleta DESIGN-IN-KIT za najnovejše kartične in bralne čipe po standardu ISO-14443 za produktni družini MIFARE in DESFIRE. Partnerja so našli v podjetju Četrta pot, ki bo razvilo novo platformo referenčnih čitalnikov NXP. Čitalniki bodo omogočali učinkovito delovanje v skladu z najnovejšimi standardi in varnostjo v brezkontaktni tehnologiji.

Podpis razvojne pogodbe NXP Semiconductors in Četrta pot
klikni na sliko za povečavo

Podpis razvojne pogodbe NXP Semiconductors in Četrta pot
klikni na sliko za povečavo

Boris Šolar, generalni direktor podjetja Četrta pot, je povedal, da izbor Četrte poti za razvojni projekt pomeni priznanje vrhunskega znanja in izkušenj na mednarodni ravni.

Henri Ardevol, generalni direktor področja AFC NXP Semiconductors, je poudaril, da NXP pripisuje razvojnemu projektu velik pomen, hkrati pa je izrazil podporo in zaupanje podjetju Četrta pot.

Prvi cilj pogodbe je razvoj nove platforme, v nadaljevanju pa bo podjetje Četrta pot proizvajalo celotne razvojne komplete DESIGN-IN-KIT.

Želim ponudbo ali predstavitev

Stopite v stik z nami in odkrijte, kako naše rešitve učinkovito digitalizirajo poslovne procese, povezane z zaposlenimi in delovnimi mesti.

Dodatne informacije

Prodajni svetovalci smo vam na voljo vsak delovni dan na: