Po dvajsetih letih je čas, da se ozreš na pot, ki si jo prehodil. Tri poti smo združili v četrto, našo pot. Znanje. Zanesljivost. Zaupanje. Trije tlakovci Četrte poti prihodnosti, ki smo jo v novo desetletje usmerili z novo celostno podobo.

ČETRTA POT - stari logotip

Stari logotip

Četrta pot se ob svoji dvajseti obletnici delovanja poslavlja od starega logotipa. Stari logotip, sestavljanko trikotnikov, ki tvorijo napis '4th way', smo zamenjali s stiliziranim črkovnim zapisom ČETRTA POT, ki še bolj nedvoumno sporoča našo identiteto.

Kljub temu, da se je Četrta pot s svojo vizualno podobo dodobra zasidrala v slovenski poslovni javnosti, kjer je postala sinonim za odlične informacijske rešitve na področju kadrovske informatike in informacijskih sistemov v javnem potniškem prometu, je odločitev za menjavo celostne podobe tehtna. Z novim logotipom odpravljamo dvome o našem imenu, saj je bilo ime Četrta pot velikokrat zamenjano z angleškim imenom. Hkrati pa smo na podlagi raziskave med našimi poslovnimi partnerji dobili nedvoumen odgovor, da so ljudje tisti, ki tvorijo kvaliteto in dobro ime podjetja Četrta pot.

Novi logotip ČETRTA POT ponazarja zanesljive ljudi, ki z vrhunskim znanjem ustvarjajo informacijske rešitve za boljše poslovanje naših poslovnih partnerjev.

ČETRTA POT - novi logotip

Novi logotip

Čas je, da gremo naprej. Po novi stari četrti poti, tlakovani z novimi temelji naše poslovnosti, ki so se izbrusili in oblikovali skozi dve desetletji vztrajnega dela, učenja ter brezmejne volje in zaupanja. Pred nami in vami je ČETRTA POT 21. stoletja.

Želim ponudbo ali predstavitev

Stopite v stik z nami in odkrijte, kako naše rešitve učinkovito digitalizirajo poslovne procese, povezane z zaposlenimi in delovnimi mesti.

Dodatne informacije

Prodajni svetovalci smo vam na voljo vsak delovni dan na: