Četrta pot podpira mlade gimnazijce pri razvoju njihovih talentov. V okviru Tedna mladih 2015 jim kot glavni sponzor pomagamo pri izvedbi Interaktivnega dneva Gimnazije Kranj.

Ta teden se v Kranju dogaja vsakoletni Teden mladih 2015. V Četrti poti smo se odločili, da letos s svojo podporo spodbudimo mlade pri razvoju njihovih talentov. Zato bomo pomagali pri izvedbi Interaktivnega dneva Gimnazije Kranj, ki bo jutri, v četrtek, 14. maja 2015, ob 21 h na Slovenskem trgu v Kranju (nasproti Gimnazije Kranj).

Gimnazijci so s pomočjo mentorjev nekaj mesecev pripravljali tridimenzionalno animirano videoprojekcijo, ki predstavlja zgodbo Gimnazije Kranj skozi čas. Ta pa bo projicirana na pročelje Gimnazije v obliki 43 m širokega arhitekturnega zaslona stavbe. Med drugim bo to prva javna projekcija na katero koli stavbo v Kranju!

Poleg tega bodo na Gimnazijo projicirali še nove oblike manipulacije virtualnih objektov in igrice, s katerimi se bodo ob pomoči senzorjev za gibanje lahko zabavali vsi obiskovalci prireditve. Tako boste lahko preko senzorja gibanja zaigrali na klaviaturo Četrte poti in zaplesali oz. se premikali s skeletom logotipa Četrte poti.

Vabimo, da se udeležite dogodka, na katerem se boste lahko preizkušali v tovrstnem zanimivem in zabavnem načinu igranja vseh pripravljenih igric.

Prijazno vabljeni k ogledu dogodka in intreaktivnemu sodelovanju!

Želim ponudbo ali predstavitev

Stopite v stik z nami in odkrijte, kako naše rešitve učinkovito digitalizirajo poslovne procese, povezane z zaposlenimi in delovnimi mesti.

Dodatne informacije

Prodajni svetovalci smo vam na voljo vsak delovni dan na: