Na nedavnem partnerskem dogodku je Četrta pot prejela nagrado Oracle Cloud Transformation Partner of the Year 2017 for Slovenia, kar naše podjetje uvršča v vrh podjetij, ki s pomočjo Oraclove tehnologije premikamo mejnike informacijskih rešitev prihodnosti.


Direktor trženja Tilen Treven s prejemniki nagrad iz Hrvaške ter predstavniki Oracle Slovenija.

Nagrada Oracle Cloud Transformation Partner of the Year 2017Oracle Cloud Transformation Partner of the Year 2017

Oracle preko svojih partnerskih podjetij intenzivno pospešuje prehod informacijskih rešitev iz lastniških v najemne oz. oblačne rešitve, ki zaradi hitrega razvoja informacijskih omrežij postajajo prihodnost IT sveta. Oblačne rešitve, ki jih podjetje Četrta pot uvaja že dolga leta na področju javnega potniškega prometa, postajajo realnost tudi na področju kadrovskih rešitev. Tako od leta 2016 manjšim podjetjem ponujamo enostavno rešitev za upravljanje delovnega časa MiniRIS, ki je izključno oblačna rešitev. Hkrati z manjšimi podjetji pa trend najemanja informacijskih sistemov raste tudi v večjih podjetjih, ki se vse pogosteje odločajo za naročniški način sodelovanja, saj ugotavljajo, da jih lastništvo IT rešitev bolj bremeni, kot najem z dobrim pogodbenim sodelovanjem.

Četrta pot s podjetjem Oracle kot referenčni partner sodeluje od leta 1996, leta 2010 pa smo pridobili naziv Oracle Gold Specialized Partner.

Boris Šolar z nagrado Oracle Cloud Transformation Partner of the Year 2017Boris Šolar z nagrado.

"Za naše podjetje je nagrada priznanje, da se pravino odločamo in našim naročnikom ponujamo vrhunske rešitve, ki jih bodo odslej lahko uporabljali na še bolj enostaven način, hkrati pa z oblačnimi rešitvami poenostavljamo dilemo vsakega naročnika, ki se ob uvajanju IT rešitev srečuje s tehničnimi vprašanji, ki jih odslej prevzemamo mi", je prejem nagrade komentiral Boris Šolar, generalni direktor podjetja Četrta pot.

Želim ponudbo ali predstavitev

Stopite v stik z nami in odkrijte, kako naše rešitve učinkovito digitalizirajo poslovne procese, povezane z zaposlenimi in delovnimi mesti.

Dodatne informacije

Prodajni svetovalci smo vam na voljo vsak delovni dan na: