Društvo ekonomistov v zdravstvu je 18. in 19. oktobra 2018 organiziralo redno 21. jesensko srečanje ekonomistov in poslovodnih delavcev v zdravstvu. Pri pripravi programa so sledili pobudam stroke in aktualnim temam v zdravstvu. Vodilo jesenskega srečanja je bilo “Zdravstvo v pričakovanju nove zdravstvene politike”. Srečanja se je udeležilo 190 direktorjev/ic in finančnih predstavnikov vseh zdravstvenih ustanov Slovenije, katere je uvodoma pozdravil minister za zdravje, g. Samo Fakin.

Na Četrti poti se zavedamo pomembnosti prisotnosti na tovrstnih srečanjih, saj zdravstvene ustanove predstavljajo pomemben segment naših poslovnih partnerjev. V vlogi pokrovitelja srečanja želimo ohranjati in nadgrajevati odnose z obstoječimi strankami z namenom utrjevanja primarne pozicije našega IT sistema Kadris 4. Na našem trgu je Kadris 4 edini, celovit in potrebam organizacijam prilagojen informacijski rešitelj za ravnanje z zaposlenimi na enem mestu. Zato je Četrta pot še vedno najboljši IT partner za reševanje kompleksnih poslovnih procesov v zdravstvenih ustanovah.

 

 

Želim ponudbo ali predstavitev

Stopite v stik z nami in odkrijte, kako naše rešitve učinkovito digitalizirajo poslovne procese, povezane z zaposlenimi in delovnimi mesti.

Dodatne informacije

Prodajni svetovalci smo vam na voljo vsak delovni dan na: