Poslovni tek trojk (Slovenia Business Run) je tradicionalna tekaška štafetna prireditev, ki že 12. leto zapored poteka na idilični obalni lokaciji blejskega jezera. Na teku se pomerijo trojke tekačev, ki zastopajo svojo podjetje oz. blagovno znamko in tečejo za dober namen. Izkupiček zbran od prijavnin za tek gre Društvu za pomoč prezgodaj rojenim otrokom oziroma EINT UKCL.

Četrta pot s svojimi identifikacijskimi rešitvami sodeluje pri digitalizaciji teka že od leta 2015. Do danes nam je skupaj z organizatorjem teka, podjetjem Rodeo Team, uspelo najti enotno IT-rešitev, ki pokriva prijave, sprejem in identifikacijo udeležencev teka, merjenje časa teka, obisk udeležencev na stojnicah sponzorjev in žrebanje s podelitvijo nagrad. Celovito upravljanje poslovno-rekreativnega dogodka podpiramo s spletom lastnih informacijskih rešitev na različnih nivojih, ki so smiselno povezane v enotno uporabnikom prijazno rešitev.

Poslovni tek trojk, katerega vsako leto častno podprejo številne poslovne organizacije v Sloveniji, združuje poslovni duh s športom in zabavo. Zaposleni z udeležbo na teku krepijo ime oz. blagovno znamko svojega podjetja, obenem pa je dogodek tudi odlična priložnost za povezovanje in druženje s sodelavci ter drugimi udeleženci iz slovenskega poslovnega okolja.

Blagovno znamko Četrta pot je na teku zastopalo 12 tekačev in tekačic oz. 4 ekipe, ki so jih sestavljali: Tatjana Špiler, Sašo Štibej, Tadej Vidic, Tomaž Kokalj, Boštjan Hribar, Klavdija Intihar, Mirjana Mitič, Robert Čebular, Marko Prezelj, Miha Perčič, Urban Rozina in Mojca Hafner Jereb. Vsem čestitke za odličen tek.

Rezultati teka, ki se nahajajo v naši aplikaciji KADRIS 4, si lahko ogledate TUKAJ

Se vidimo ob letu osorej! PoslovniTekTrojk SloveniaBusinessRun teampower teamplayers

Želim ponudbo ali predstavitev

Stopite v stik z nami in odkrijte, kako naše rešitve učinkovito digitalizirajo poslovne procese, povezane z zaposlenimi in delovnimi mesti.

Dodatne informacije

Prodajni svetovalci smo vam na voljo vsak delovni dan na: