Na področju iskanja talentov oz. promocije blagovne znamke podjetja potencialnim kandidatom za zaposlitev smo bili prisotni na sledečih dogodkih:

  1. Študentski zaposlitveni sejem JobFair (organizator: EESTEC društvo študentov elektrotehnike in računalništva)
  2. Karierni dnevi FOV (organizator: Fakulteta za organizacijske vede)
  3. Strokovni obisk študentov Informatike iz Višje strokovne šole Šolskega centra Kranj

Na vseh dogodkih smo mladim študentom različnih fakultet predstavili podjetje Četrta pot in naše dejavnosti s poudarkom na tistem segmentu, ki ustreza profilu študija posameznega študenta.

Na JobFairu smo bili na stojnici v prostorih Fakultete za elektrotehniko, kjer je g. Simon Posnjak v živo predstavil našo strojno opremo in zadnje produkte (mobilno kontrolo dostopa) ter na hitrih zmenkih v prostorih Fakultete za računalništvo in informatiko, kjer se je g. Aleš Vilfan s potencialnimi kandidati pogovarjal o možnostih za delo programerja na Četrti poti.

Fakulteta za organizacijske vede je v sklopu Kariernih dni, Kariernega zajtrka in Kariernega centra poskrbela, da je bila Četrta pot izpostavljena kot "brand employer", piko na I pa je naredila ga. Nataša Centa s fizično predstavitvijo podjetja in opisom, kakšno okolje in pogoje dela nudimo potencialnim kandidatom za delo pri nas. 

Šolski center Kranj in njihova Višja strokovna šola je s študenti Informatike pri nas opravila strokovni obisk podjetja. Študentom smo predstavili podjetje Četrta pot, g. Aleš Vilfan je ilustrativno opisal delo programerja v oddelku, kjer razvijamo poslovne rešitve, pogovorili smo se o poklicih informatikov danes in jutri, ga. Nataša Centa pa je opisala primere dobrih praks naših rešitev in pozitivne učinke na delovanje podjetij.

Na vseh dogodkih skupaj nam je uspelo zbrati 54 kontaktov, ki so izrazili zanimanje in dali privolitev za obveščanje o zaposlitvenih priložnostih podjetja Četrta pot.

Hvala vsakomur posebej in celotni ekipi Četrte poti.

Želim ponudbo ali predstavitev

Stopite v stik z nami in odkrijte, kako naše rešitve učinkovito digitalizirajo poslovne procese, povezane z zaposlenimi in delovnimi mesti.

Dodatne informacije

Prodajni svetovalci smo vam na voljo vsak delovni dan na: