Četrta pot s svojo 30 letno tradicijo na področju razvoja brezkontaktne NFC tehnologije zagovarja stališče stroke, ki je v tem tednu podala pojasnila glede tehnologij za merjenje telesne temperature. S tem želimo opozoriti vse poslovne subjekte oz. organizacije, da bodite pozorni pri nakupnih odločitvah in izbirah ponudnikov. Stroka zagovarja stališče, da je za množični nadzor možno uporabiti najbolj moderno tehnologijo brezkontaktnega merjenja, vendar z najmanjšo točnostjo in možnim neustreznim odločanjem. Zato je v naslednjem koraku identifikacije obolelih za bolj točno merjenje potrebno uporabiti kontaktno merjenje temperature.

Sporočilo in dopis s strani Laboratorija za metrologijo in kakovost s Fakultete za elektrotehniko Univerze v Ljubljani, kot nosilca nacionalnega etalona za termodinamično temperaturo in vlažnost, o problematiki točnosti se nahajata na povezavah: http://www.lmk.si/novice/ in https://lnkd.in/d7dH_yR

Novice - [COVID-19 & Merjenje temperature]

Vir: Laboratorij za metrologijo in kakovost s Fakultete za elektrotehniko Univerze v Ljubljani

Želim ponudbo ali predstavitev

Stopite v stik z nami in odkrijte, kako naše rešitve učinkovito digitalizirajo poslovne procese, povezane z zaposlenimi in delovnimi mesti.

Dodatne informacije

Prodajni svetovalci smo vam na voljo vsak delovni dan na: