Spodbude za digitalno transformacijo MSP s pomočjo programskih in strojnih rešitev KADRIS 4 ali KADRIS 4 Cloud 

Slovenski podjetniški sklad pripravlja javni razpis P4D 2021 za sofinanciranje upravičenih stroškov za zagotovitev tehnične opremljenosti in digitalne transformacije poslovnih procesov v mikro, malih in srednje velikih podjetij. Tehnična opremljenost pomeni zagotovitev programske in/ali strojne opreme, ki omogoča digitalno poslovanje.

Za izvedbo same digitalizacije boste morali vsi upravičenci sodelovati z zunanjim strokovnjakom, ki se nahaja v katalogu Digitalnega inovacijskega stičiščaLe-ta vam bo nudil pomoč v obliki svetovanja, prenosa znanja in izkušenj, etc. 

Med digitalne rešitve za podporo poslovanja sodi tudi programska in/ali strojna oprema za digitalizacijo kadrovskih procesov, upravljanja delovnega časa (registracija in evidenca delovnega časa), obračuna plač in kontrole dostopa (pristopne kontrole).

V podjetju Četrta pot smo pripravljeni sodelovati kot izvajalec storitve in vam že v fazi razpisa pripraviti ponudbe za nakup ali najem programske in strojne opreme KADRIS 4 ali KADRIS 4 Cloud za digitalizacijo poslovnih procesov na področju:

Upravičenci: MSP z najmanj 5 zaposlenimi
Višina sofinanciranja: 60% oz. največ 100.000 EUR
Rok za oddajo: 1.9.2021

Več o razpisu: TUKAJ.

Želim ponudbo ali predstavitev

Stopite v stik z nami in odkrijte, kako naše rešitve učinkovito digitalizirajo poslovne procese, povezane z zaposlenimi in delovnimi mesti.

Dodatne informacije

Prodajni svetovalci smo vam na voljo vsak delovni dan na: