Spoštovani poslovni partner!

Z nakupom 100-odstotnega deleža podjetja Burdian d.o.o. iz Celja in 100-odstotnega deleža podjetja SPIN d.o.o. iz Nakla pri Kranju krepimo svojo navzočnost na trgu kot podjetje, specializirano za razvoj, uvajanje in vzdrževanje poslovnih informacijskih rešitev ter svetovanje naročnikom na področju kadrovskih, registracijskih, plačnih in identifikacijskih informacijskih sistemov.              

S prevzemom podjetja Burdian d.o.o., ki se že več kot 30 let ukvarja z razvojem programske opreme za obračun plač za slovenska podjetja, smo vsebinsko obogatili portfolio rešitev na področju obračunavanja plač. S tem smo povečali in utrdili največjo konkurenčno prednost našega glavnega produkta KADRIS 4 – enotne platforme programskih modulov za upravljanje kadrov, evidentiranje delovnega časa s kontrolo dostopa in obračunavanje plač.

Z vključitvijo ekipe informatikov podjetja SPIN d.o.o., specializirane v izdelavi programske opreme za računovodske procese, obračunavanje dohodkov ter vodenju kadrovske evidence, smo naredili velik korak naprej in razširili nabor platform za digitalizacijo kadrovskih procesov in obračunavanja plač. Naše programske rešitve so od sedaj naprej na voljo tudi na platformi Microsoft Dynamics 365 Business Central (nekdanji Microsoft Dynamics Navison).

ČETRTA POT je tako postala edina programska hiša v Sloveniji, ki na skupni platformi digitalizira tri tako velike segmente poslovnih procesov. Posamezni sklop teh treh sistemov deluje samostojno ali kot povezana celota, hkrati pa omogoča postopno dograjevanje skladno z željami naročnika.

Oba nakupa sta del poslovne in razvojne strategije možnosti izbire (t. i. Power of choice) in konkurenčnejših pogojev nakupa kadrovskega, registracijskega in plačnega sistema. Z oblikovanjem ekipe preko 100 vrhunskih strokovnjakov smo vzpostavili kompetenčni center za razvoj inovativnih in uporabniku prijaznih programskih rešitev za podjetja vseh velikosti ter aktivirali svojo zmogljivost za nadaljnjo rast in širitev v tujino.

Boris Šolar, generalni direktor                                                                                           Kranj, 11.8.2021 

Sporočilo za javnost: ČETRTA POT postala lastnica IT podjetij Burdian in SPIN

Objava članka v Gorenjskem Glasu: http://www.gorenjskiglas.si/article/20210823/C/210829908/1035/kranjska-cetrta-pot-se-siri 

Finance IKT: https://ikt.finance.si/8980380/(Intervju)-Kaj-je-Cetrta-Pot-pridobila-s-prevzemom-podjetij-Burdian-in-SPIN?cctest&src=XNASLZAD 

Računalniške novice: https://racunalniske-novice.com/cetrta-pot-je-pravi-naslov-za-poslovne-informacijske-sisteme/?fbclid=IwAR1LS45dJ2lfMhaPL9UbslPSKtF-cLXDPgJ5mMQjGDrIDg-HwjFMQE53SKE 

LinkedIn stran Računalniške novice: https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:share:6846737614586814464/

FB stran Računalniške novice: https://www.facebook.com/51385603658/posts/10159766601218659 

Twitter stran Računalniške novice: https://twitter.com/racnovice/status/1440935345294561280

Želim ponudbo ali predstavitev

Stopite v stik z nami in odkrijte, kako naše rešitve učinkovito digitalizirajo poslovne procese, povezane z zaposlenimi in delovnimi mesti.

Dodatne informacije

Prodajni svetovalci smo vam na voljo vsak delovni dan na: