Na sejmu bomo novosti s področja tehničnega varovanja prostorov predstavili tudi strokovnjaki ČETRTE POTI. Na stojnici št. 117 bomo premierno razstavili novo X linijo čitalnikov ID medijev CMX3 in CMX5 za področje kontrole dostopa ter terminala TX-600 za registracijo delovnega časa.

Vstop na sejem je brezplačen. Potrebna je predhodna spletna registracija, kjer dobite vstopnico v pdf obliki. 

Navodila za pridobitev vstopnic »TUKAJ!

Eden največjih industrijskih dogodkov v jugovzhodni Evropi - Adria Security Summit powered by Intersec 2022 - ponovno odpira svoja vrata! Od 5. do 6. oktobra 2022 se bo v paviljonu 7 Zagrebškega velesejma razvrstilo več kot 100 razstavljavcev vodilnih regionalnih in svetovnih blagovnih znamk, več kot 3000 udeležencev in več kot 20 medijskih in strateških partnerjev.

Med vsemi razstavljavci izstopa 11 blagovnih znamk, ki so uvrščene na seznam 50 najboljših podjetij s področja varnosti na svetu - t.i. seznam Security 50. Razvrstitev podjetij temelji na prihodkih od prodaje izdelkov in dobičku. Je ena najbolj branih in najdlje trajajočih lestvic v industriji, ki vključuje tako svetovne voditelje kot nove udeležence na trgu. Tako bodo dogodek s svojo prisotnostjo in strokovnim znanjem opolnomočila svetovno znana podjetja, kot so: ASSA ABLOY, Axis Communications, Dahua Technology, Hikvision Digital Technology, Konica Minolta, Milestone Systems, Motorola Solutions, Suprema, Uniview Technologies, VIVOTEK in Zenitel. S svojim bogatim portfeljem izdelkov in storitev bodo predstavili najnovejše trende v vse bolj povezanih panogah na področjih varnosti in varovanja, pametnih rešitvah, mobilnosti, kibernetske varnosti, IKT, avtomatizacije doma, varnostnega usposabljanja, poslovne optimizacije in izobraževanja. Vsi ti segmenti bodo predstavljeni v obliki B2B povezovalnih dogodkov, osrednjih govorov, predstavitev, študij primerov, panelov in vzporednih dogodkov.

V družbi najboljših bomo svoje novosti s področja tehničnega varovanja prostorov predstavili tudi strokovnjaki ČETRTE POTI. Na stojnici št. 117 bomo pokazali vse funkcionalnosti nove X linije strojne opreme, vključno s prenovljeno programsko opremo KADRIS 4, ki zagotavlja najvišji nivo varnosti z zahtevami standarda SIST EN 60839-11-1:2013 (razred 3 in 4).

Programsko opremo KADRIS 4 namestimo v oblak (ACaaS - Access Control-as-a-Service) ali pri naročniku (nakup). Za vse obiskovalce sejma smo pripravili tudi sladko presenečenje in prijazno ceno za sklenitev osnovnega paketa ACaaS rešitev. Vabljeni!

Vstop na sejem je brezplačen. Potrebna je predhodna spletna registracija, kjer dobite vstopnico v pdf obliki. 

Navodila za pridobitev vstopnic »TUKAJ!

Kako smo dosegli najvišjo stopnjo varnosti in skladnost z zahtevami standarda SIST EN 60839-11-1:2013 (razred 3 in 4), pa si lahko ogledate na posnetku webinarja v spletni učilnici Akademija ČETRTE POTI

Novice - Adria Security Summit 2022: Se vidimo na stojnici št. 117

Želim ponudbo ali predstavitev

Stopite v stik z nami in odkrijte, kako naše rešitve učinkovito digitalizirajo poslovne procese, povezane z zaposlenimi in delovnimi mesti.

Dodatne informacije

Prodajni svetovalci smo vam na voljo vsak delovni dan na: