Letos smo ponosni finalisti Zlate niti 2023 v kategoriji Srednje velikih podjetij! Kot skupina ČETRTA POT smo se uvrstili med sedem najuglednejših in najuspešnejših podjetij v tej skupini, kar je odlično priznanje našemu trudu in predanosti. To je dokaz našega stalnega napredka in vpliva, ki ga imajo naši produkti na digitalizacijo procesov v slovenskih organizacijah.

17 let neprekinjenega sodelovanja v raziskavi Zlata nit časopisne hiše Dnevnik je odraz naše zavezanosti kakovostnim odnosom med zaposlenimi in organizacijo, ki dodatno krepi in kaže na našo zavezanost k ustvarjanju pozitivnega delovnega okolja.

Uvrstitev med finaliste je za nas poseben dosežek, saj potrjuje našo vizijo zdrave rasti in trajnostnega razvoja. V teh časih hitrih tehnoloških in ekonomskih sprememb je to še posebej pomembno.

Iskrene čestitke vsem našim sodelavkam in sodelavcem ter vodstvu, ki s svojim vodenjem uspešno krmari našo jadrnico skozi izzive današnjega časa.

Več v članku na povezavi: https://www.dnevnik.si/1043042829/posel/zaposl/zlata-nit-21-najboljsih-zaposlovalcev-leta-2023 

Želim ponudbo ali predstavitev

Stopite v stik z nami in odkrijte, kako naše rešitve učinkovito digitalizirajo poslovne procese, povezane z zaposlenimi in delovnimi mesti.

Dodatne informacije

Prodajni svetovalci smo vam na voljo vsak delovni dan na: