Letos smo imeli čast sodelovati s Sekcijo medicinskih sester v managementu, ki deluje znotraj Zbornice zdravstvene in babiške nege Slovenije, in se udeležili njihovega izjemnega strokovnega izobraževanja. Dvo-dnevni dogodek je potekal v čudovitem okolju hotela Rikli Balance na Bledu.

Prvi dan izobraževanja nas je popeljal skozi izjemno predstavitev študije primera, ki nas je spodbudila k razmisleku o resničnem izzivu našega časa - pomanjkanju zdravstvenega osebja oz. neenakomerni razporeditvi zaposlenih v 24/7 urnem delovnem okolju. Mag. zdr. nege Urban Bole, pomočnik direktorja za področje zdravstvene nege v Psihiatrični bolnišnici Idrija, je skupaj z Mojco Hafner Jereb in Vidom Ogrisom delil svojo navdihujočo zgodbo o uresničevanju sanj.

Urbanova zgodba nas uči, da inovativni pristopi in tehnologija lahko močno optimizirajo razporejanje zaposlenih ter izboljšajo zadovoljstvo pri delu. S pomočjo integracije dveh programskih rešitev - sistema za upravljanje delovnega časa KADRIS 4 in razporejanja zaposlenih z umetno inteligenco WoShi, je Psihiatrični bolnišnici Idrija uspelo doseči izjemne rezultate:

  • 2 % manj bolniških nad 30 dni
  • 23 % manj bolniških do 30 dni
  • 71 % manj neenakomerno razporejenega delovnega časa
  • 56 % manj nadur

Zahvaljujoč podpori podjetij ČETRTA POT in Algit d.o.o., je Urban Bole zmanjšal obremenjenost zaposlenih za 11 % in hkrati povečal koriščenje dopusta za 20 %.

Če vas zanima podrobnejša analiza primera, vam priporočamo ogled celotne študije primera, ki je dostopna na spletni povezavi: https://www.cetrtapot.com/media/vsqdlgs4/kadris-4-woshi-studija-primera-psihiatricna-bolnisnica-idrija.pdf 

Hvala vsem, ki ste sodelovali na tem izjemnem dogodku, in upamo, da bomo tudi v prihodnosti nadaljevali s takšnimi navdihujočimi projekti.

Foto utrinki z dogodka Raziščimo svoj potencial in prevzemimo odgovornost na Bledu.

Želim ponudbo ali predstavitev

Stopite v stik z nami in odkrijte, kako naše rešitve učinkovito digitalizirajo poslovne procese, povezane z zaposlenimi in delovnimi mesti.

Dodatne informacije

Prodajni svetovalci smo vam na voljo vsak delovni dan na: