Da so dobri odnosi v našem podjetju stkani z zlato nitjo, dokazujejo poleg sproščene klime tudi rezultati izbora Zlata nit: dvakrat smo bili izbrani med 101 najboljšega zaposlovalca v Sloveniji, letos pa smo se uvrstili v družbo 21 finalistov izbora.

Časopisna hiša Dnevnik s projektom Zlata nit že tri leta skrbi za vzpodbudo podjetjem, da ne gledajo le na poslovne rezultate, temveč tudi na medsebojne odnose v podjetjih, ki so velik dejavnik tudi pri doseganju poslovnih rezultatov.

Zlata nit 2009 - finalisti med srednjimi podjetji

Finalisti med srednjimi podjetji

Na slavnostni razglasitvi  na Ljubljanskem gradu so prejšnji teden med 21 finalisti razglasili zmagovalce: Vivo Catering med malimi podjetji, NIL med srednjimi ter Si.mobil med velikimi podjetji. Po številu zaposlenih so naše podjetje uvrstili med srednja podjetja, kjer je bilo naslednjih sedem finalistov: Četrta pot, Halcom, Medis, Microsoft, MIK, NIL (zmagovalec kategorije) ter Sava.

Čestitamo zmagovalcem ter vsem finalistom, saj s svojimi rezultati dajejo zgled tudi ostalim slovenskim podjetjem.

Več o izboru Zlata nit 2009 si oglejte na strani zlatanit.dnevnik.si »

Želim ponudbo ali predstavitev

Stopite v stik z nami in odkrijte, kako naše rešitve učinkovito digitalizirajo poslovne procese, povezane z zaposlenimi in delovnimi mesti.

Dodatne informacije

Prodajni svetovalci smo vam na voljo vsak delovni dan na: