Z veseljem sporočamo, da se bliža izjemno strokovno izobraževanje, ki ga organizira Sekcija medicinskih sester v managementu, ki deluje znotraj Zbornice zdravstvene in babiške nege Slovenije.

Dogodek bo potekal 12. in 13. oktobra 2023 v čudovitem hotelu Rikli Balance na Bledu.

RAZIŠČIMO SVOJ POTENCIAL IN PREVZEMIMO ODGOVORNOST!

Izobraževanje je namenjeno vodjem na vseh področjih zdravstvenega varstva ter vsem zaposlenim v zdravstveni in babiški negi, ki želijo pridobiti dodatna znanja s področja komunikacije, motivacije in vzpostavljanja odličnih medosebnih odnosov.

Med vrhunskimi predavatelji, kot so dr. Podjed, dr. Zadel, Sara Isakovič, Patricija Pangeršič, Saša Einsiedler, bo tudi mag. zdr. nege Urban Bole, pomočnik direktorja za področje zdravstvene nege v Psihiatrični bolnišnici Idrija, ki bo predstavil vlogo UMETNE INTELIGENCE PRI UPRAVLJANJU KADROVSKEGA MENEDŽMENTA.

📅 Datum: 12. oktober 2023

🕘 Ura: 17.00

📍 Lokacija: Rikli Balance hotel, Bled

Urban Bole bo predstavil primer dobre prakse učinkovitega razporejanja zaposlenih, ki so ga v Psihiatrični bolnišnici Idrija izvedli z integracijo dveh sistemov – programa umetne inteligence WoShi za razporejanje zaposlenih ter sistema za upravljanje odsotnosti oz. prisotnosti zaposlenih na delovnem mestu KADRIS 4. S svojim prispevkom bosta udeležencem razkrila ozadje te integracije tudi produktna vodja razvoja sistema za evidentiranje delovnega časa, Mojca Hafner Jereb, in dr. Vid Ogris, direktor podjetja Algit ter razvijalec programa umetne inteligence WoShi.

S predstavitvijo primera iz Psihiatrične bolnišnice Idrija bodo udeleženci pridobili vpogled v inovativne pristope k učinkovitemu razporejanju dela in upravljanju delovnih obremenitev vseh zaposlenih. Integracija obeh sistemov je omogočila enakomerno obremenitev dela vseh zaposlenih, zmanjšanje bolniških odsotnosti ter hitro in pregledno razporejanje zaposlenih.

Več informacij o dogodku in možnostih prijave najdete na povezavi: Raziskujmo svoj potencial in prevzemimo odgovornost!

Želim ponudbo ali predstavitev

Stopite v stik z nami in odkrijte, kako naše rešitve učinkovito digitalizirajo poslovne procese, povezane z zaposlenimi in delovnimi mesti.

Dodatne informacije

Prodajni svetovalci smo vam na voljo vsak delovni dan na: