V okviru projekta za izbor najboljših zaposlovalcev Zlata nit 2009 je nosilec projekta, časopisna hiša Dnevnik, objavila 21 finalistov med majhnimi, srednje velikimi in velikimi podjetji glede na število zaposlenih.

V anketni vprašalnik, na katerega je odgovarjalo preko 8000 zaposlenih iz vse Slovenije, se je naše podjetje skupaj z 20 drugimi podjetji uvrstilo v sklepni del izbora.

V kategorijo srednje velikih podjetij so se poleg Četrte poti uvrstila še podjetja Halcom, Medis, Microsoft, MIK, NIL in Sava. Gorenjsko regijo med vsemi finalisti zastopata podjetji Četrta pot in Sava.

Komisija bo z vodstvi podjetij, ki so se uvrstila v finale, opravila poglobljene intervjuje, zmagovalce posameznih kategorij pa bo razglasila 18. marca 2010.

Četrta pot v projektu Zlata nit sodeluje že tretje leto. V letih 2007 in 2008 smo se uvrstili med 101 najboljšega zaposlovalca v Sloveniji, letos pa prvič med finaliste izbora.

 

Četrta pot med 21 finalisti projketa Zlata nit 2009

 

Kaj je Zlata nit?

"Zlata nit je medijsko-raziskovalni projekt časnika Dnevnik. Kot eden osrednjih medijev Republike Slovenije časnik Dnevnik s promocijo podjetniške inovativnosti, primerov dobrih praks na področju zaposlovanja ter kakovosti delovnih mest nosilce uveljavlja kot zgled in navdih poslovnega in širšega okolja.

Z medijsko-raziskovalnim projektom Zlata nit – izborom najboljšega zaposlovalca, želimo vplivati na dinamičen razvoj zaposlenih in organizacij ter prispevati h konkurenčnosti slovenskega gospodarstva."

Dnevnik d.d.

Želim ponudbo ali predstavitev

Stopite v stik z nami in odkrijte, kako naše rešitve učinkovito digitalizirajo poslovne procese, povezane z zaposlenimi in delovnimi mesti.

Dodatne informacije

Prodajni svetovalci smo vam na voljo vsak delovni dan na: